Programok szeptember második hetében

Programok szeptember második hetében

Programajánló

2016. szeptember 05.
Karthago és Hooligans koncert, szüreti mulatságok, bor- és dödölle fesztivál, triatlon verseny. Ezeket a programokat ajánljuk az elkövetkező napokra nektek, de ha lehetőségetek van, adjatok vért, ennek az időpontját is megnézhetitek programajánlónkban!


Két rendkívüli és ingyenes koncertre várják az érdeklődőket szeptember 10-én és 11-én a Magyar dal hétvégéjén Hévízen. Szombaton egy régi nagy öreg, a Karthago, másnap egy újabb kedvenc, a Hooligans lép fel este nyolctól. Vasárnap délután két gitáros és egy harmonikás váltja egymást óránként egy különleges mozgó színpadon, hogy a várost a kisvonattal járva igazi utcazenét adjanak.


A szüret az egyik legjobb dolog az őszben, főleg annak, aki nem a szőlősorok között hajladozik! Szeptember 10-én a gyenesdiási szüreti vigasságokon ízelítőt kapunk a szüret másik, élvezetesebb oldalából is! Délután háromkor felvonulással kezdődik a vigasság, fél öttől a Kárpáti korzón folklórműsorok, népművészeti és kézműves bemutató, must- és borkóstoló, bográcsos főzés és kulturális programok teszik teljessé az egész napot.
Programok, egy kicsit távolabb
Szeptember 9-én Nagykanizsán a 13. Kanizsai Bor- és Dödölle Fesztivált rendezik meg. A finom ételek és borok mellett színvonalas színpadi produkciókat ígér az esemény.

Ötödik alkalommal rendezik meg szeptember 9-én a Balatonman Füred triatlon fesztivált, sportszeretők irány Balatonfüred.

Szeptember 9-én, 10-én és 11-én Szüret Badacsonyban. Az ország leghosszabb és legszínesebb szüreti felvonulása, kopjások, huszárok és zászlóforgatók, tűzzsonglőrök, fúvószenekarok, lovas fogatok, finom badacsonyi borok? Hát kell ennél több?

Programok, egy kicsit másképp
Tudtad, hogy a Magyar Vöröskeresztnek naponta 1800 véradót kell toboroznia ahhoz, hogy a kórházi ellátáshoz szükséges vérmennyiség rendelkezésre álljon? Szeptember 8-án a Cserszegtomaji iskola éttermében 16 és 18 óra között, 12-én 1-től 4 óráig a keszthelyi kórházban nyújthatod a karodat és menthetsz meg akár három életet.A Programajánlót támogatta:

Cserszegtomaj Önkormányzata
Ékszertáska
Otthon Centrum, Keszthely
Katedra Nyelviskola Keszthely
HIR-SAT 2000 Kft.

megosztás
hozzászólások
alternatív gyógymód (1), Stohl András (1), EU (14), Hollywood (1), Kocsis László (1), idegenforgalmi adó (1), Budapest (3), szolárium (1), Keszthelyi Környezetvédő Egyesület (2), ingatlan (12), gasztroblogger (2), örömszerző pillanatok (17), állatvédő (5), Horváth Lászlóné (1), Monitor Extra (21), Keszthelyi Kiscápák (6), kormanyhivatal (93), euronews (1), Hévíz SK női kézilabda csapata (1), Taliándörögd (1), fa (1), fagylalt (6), balatoni strandbelépő (1), Helikoni ünnepség (4), vívás (1), tappenz (1), Hanse (2), antsz (15), fitnesz (1), ajánló (1148), Balaton Szinház (959), koktél (1), Könnyid László (1), Use Unused (1), Nyitott Balaton (2), Nyári Viola (1), szép (9), nap (2), mozi (13), Bradley Cooper (1), Marsalkó Dávid (1), Pápai Gábor (6), Platán étterem (1), táska (1), közétkeztetés (4), voroskereszt (24), Jobbik (10), idegenforgalom (174), Szent Mihály (1), Kovács Patrícia (1)