Programok szeptember közepén a Balatonnál

Programok szeptember közepén a Balatonnál

Programajánló

2016. szeptember 12.
Keszthelyen Táncpanoráma, a Paletta Keszthelyen pianoBár Rakonczai Imrével, Gyenesdiáson Burgonya fesztivál, Vonyarcvashegyen búcsú, Cserszegtomajon szüreti vigasság, Balatonfüreden időutazás, és a Lisa Keszthely is vízre száll a hétvégén egy versenyen.

De ennél többet is ajánlunk erre a hétre, nézzétek meg!

XIV. Keszthelyi Táncpanoráma
A táncművészet kiemelkedő társulatait vonultatja fel több műfajban a tizennegyedik Keszthelyi táncpanoráma szeptember 15-től három napon át. Fellép a Bozsik Yvette Társulat, a Szegedi Kortárs Balett, a Magyar Nemzeti Táncegyüttes, de színesíti a rendezvényt fotókiállítás, tánctanítás és szórakoztató tánctörténeti előadás is.

PianoBÁR és BBQ party a Palettában
A zene, a gasztronómia és a borok jegyében zajlik majd szeptember 15-én a csütörtök este Keszthelyen, a Palettában.
A BBQ ételek mellé este tíztől pianoBár Rakonczai Imrével.

Programok Vonyarcvashegyen
Szombaton és vasárnap 10-től este hatig a Szt. Mihály-hegy Védő és Vendégváró Egyesület tagjai kalauzolják végig, és mutatják be a Szent Mihály kápolna történetét az érdeklődőknek a Kulturális Örökségvédelmi Napok keretében.
A Vonyarci Búcsú, amely 17-én este 7-től másnap estig koncertekkel, zenés estekkel ígér kiváló szórakozást.

Gyenesdiási Burgonya Fesztivál
Burgonyás különlegességek, keszthelyi burgonyafajták bemutatása, szaktanácsadás, kedvezményes vásárlási lehetőség, azaz minden, ami burgonya. Szeptember 17-én, szombaton 14 órakor kezdődik az V. Gyenesdiási Burgonyanap a gyenesdiási Piactéren érdekes kísérőprogramokkal, na és természetesen burgonyával!

Cserszegtomaji szüreti vigasság
Élőzenés felvonulással indul a cserszegtomaji szüreti vigasság szeptember 17én 13 órakor az iskola udvaráról. A borházak, pálinkaházak és büfék kínálata mellett a színes programválaszték ad teljes biztonságot mindenkinek, hogy érdemes szombaton Cserszegtomajon eltölteni egy kellemes délutánt, illetve akár egy átmulatott éjszakát is!

Programok egy kicsit távolabb
Szeptemberben időutazásra hív Balatonfüred! A 16-tól 18-ig tartó Romantikus Reformkor rendezvényen igazi történelmi kalandban vehetünk részt. Az élő történelemórán minden a reformkorról szól: a zenei és az irodalmi műsorok, sportbemutatók, a 400-nál is több, korhű jelmezbe öltözött résztvevő felvonulása, vagy, hogy stílusosak legyünk: korzózása is.

Tihanyi-félsziget kerülő vitorlásverseny
Szeptember 17-én startol el Füredről a Félsziget-kerülő Vitorlásverseny. Ilyenkor több száz hajó népesíti be a Balatonfüred-Tihany-Sajkod előtti vízterületet, ami nem csak a versenyzőknek jelent élményt, hanem azoknak is, akik csak látogatóként vannak jelen a parton. Lisa, a keszthelyi hajó is vízre száll, szurkoljunk együtt a csapatért!

Programok egy kicsit másképp
Szeptember 12-én újraindul a Zenebölcsi Cserszegtomajon, ahol hangszeres muzsikával, mondókákkal, tornával és sok vidámsággal várják a cserszegtomaji babákat és szüleiket.

Szeptember 15-én 4-től 6-ig Gyenesdiáson, a községházán, 19-én, hétfőn 1-4-ig Keszthelyen, a kórházban nyújthatod a karod és menthetsz meg akár három életet is. Adj vért te is!

A #Programajánló fő támogatói: Szöllősi Dental Clinic, Ékszertáska, Keszthely Trx, Cserszegtomaj Önkormányzata
http://www.monitormagazin.hu

megosztás
hozzászólások
Rigo Csaba (36), Zala folyó (1), Balaton-átúszás (1), büntetés (3), internet (20), regatta (2), Balaton-part (10), Reischl-sörház (1), férfi (1), oscar (13), szakma (1), Tata (1), szűrés (1), aranyérem (1), Jazz Fiesta (2), torkos csütörtök (3), himnusz (1), Pura Vida Port (1), kormanyhivatal (93), Bóka György (2), Horváth Lászlóné (1), influenza (2), Cserszegtomaj (124), Tóth Csaba (3), SzezOn bevásárló közösség (1), Nardai Sarolta (1), Pampetrics György (21), Partics Roland Hunor (1), Giro d'Italia (1), Szeiler Gábor (1), könyv (1), Hotel Zenit (3), Ferenc pápa (1), Hírek képekben (10), utazas (15), parlament (72), Kocsis László (1), Balaton (1157), vállalkozó (4), kávé (2), repülőtér (21), testkezelés (2), C+ fesztivál (1), Sziládi-Kovács Tibor (2), palyazat (164), Balsai Móni (1), atlétika (6), Keszthelyi Yacht Kikötő (50), Anna-bál (2), állatok (16)