Programok szeptember 19-től Keszthely és környékén

Programok szeptember 19-től Keszthely és környékén

Programajánló

2016. szeptember 19.
Szezonzáró és szüret Keszthelyen, premier filmek Hévízen, tánctanítás a Gyenesdiási Általános Iskolaban, gombatúra, és még más érdekesség is vár rátok a héten. Nézzétek meg a részleteket!

 

Dúskálhatunk a premier filmek között ezen a héten a hévízi Fontana moziban. Clint Eastwood rendezésében, Tom Hanks főszereplésével még a hét közepéig megnézheted a Sully - Csoda a Hudson folyón című amerikai életrajzi drámát. Egy kicsit vidámabb vizekre evezve Bridget Jonesszal is tölthetsz egy kis időt, aki éppen babát vár, no, de ki is az apa? És itt az újra gondolt egykori klasszikus, A hét mesterlövész, parádés szerepeosztással, és az előzetesek alapján úgy tűnik, hogy egy  igazán ígéretes produkció vár a western filmek rajongóira.

 


Szezonzáró programsorozattal és szürettel búcsúztatják a nyarat szeptember 23-24-én Keszthelyen. A korábbi évek hagyományait követve idén is látványos szüreti felvonulással, néptáncosok bemutatójával, koncertekkel, táncházzal, tűzzsonglőr bemutatóval várják az érdeklődőket a szervezők a keszthelyi Fő térre. A rendezvény elmaradhatatlan részét képezik a borházak és a pecsenyések, de a szőlődarálást és a préselést is kipróbálhatják a vállalkozó kedvűek. Szerencsés esetben újbort is kóstolhatunk a szeptemberi végi, szezonzáró keszthelyi rendezvényen!

 

 

Vidám táncos estre invitálnak minden táncoslábú kezdő és már gyakorlott érdeklődőt szeptember 23-án, pénteken 19 órára a gyenesdiási általános iskola aulájába. A talpalávalót Pálházi Bence Bandája húzza.

 


Az őszi erdő különösen gazdag a különböző gombafajtákban. Tegyen egy kellemes sétát szeptember 24-én szombaton a Keszthelyi-hegységben és szakértők segítségével gyűjtsön ehető gombafajtákat!  A túrát követően Lázár Attila gombaszakértő gombavizsgálatot tart. Találkozó 14 órakor a gyenesdiási piacon.

 

 

Szeptember 19-től már reggel 7 órától nyitva az Amazon Kávéház. Sőt! 7 és 9 között féláron kínálják a kávét, akár elvitelre is! Van ennél jobb reggeli program?

 


Kedvezményes ebédmenüt kínál hétfőtől csütörtökig a Bock Bisztró Balaton Vonyarcvashegyen.  A 12-től 14 óráig választható kétfogásos business menü ára 1400 Ft.

megosztás
hozzászólások
kollégium (1), Balsai Móni (1), olimpia (152), Anna-bál (2), szunyog (3), parkolás (8), Zala Megyei Közgyűlés (3), trianon (2), nyelvvizsga (2), paleo-ketogén (4), Alsópáhok (51), Playboy (1), bank (7), tengerpart (1), vonyarcvashegy (158), A Dal (3), Joós Adél (1), telefon (3), operatőr (1), fogorvos (5), webmark (2), családbarát (1), testkezelés (2), Rózsakert étterem Hévíz (1), egészség (131), Saul fia (7), kormánymegbízott (1), tanulmány (11), Nagy Bálint (10), TDM (3), Pál Attila (1), karácsonyi képeslap (1), Zalacsány (4), Torsa Dániel (1), Varga Endre (4), traffipax (4), Havasi Bálint (13), ajánló (1148), díj (4), Liszkay (2), áruház (1), Lel Ki Főzde (1), Otthon Centrum (1), ökölvívás (2), oktatas (347), Nyugati-medence Kikötőfejlesztő Kft (6), állatkert (1), Klenovics Mónika (2), zápor (1), Taliándörögd (1)