Programok november 8-tól

 

Programok november 8-tól

Programajánló

2016. november 07.
Milyen programok várnak ránk az elkövetkező napokban? Lesz Palya Bea koncert, Márton-napi rendezvények, közönségtalálkozó egy díjnyertes film készítőivel, de van ajánlatunk a borongós napok szebbé tételére is! Nézzétek meg ajánlónkat!

Palya Bea  Keszthelyen
Palya Bea és zenekara lép fel november 10-én 19 órakor a keszthelyi Balaton Színházban. A lemezbemutató koncertre jegyek 2500 forintért vásárolhatók a színház jegypénztárában.

Amit tudni kell
Dr. Góth László vegyész professzor tart előadást a Balaton Színházban mindazon fontos adatokról, amelyeket a laboratóriumi leletekről tudni kell. Időpont: november 11, péntek, 16 óra

Ernelláék Farkaséknál
Hajdu Szabolcs legújabb filmje, az Ernelláék Farkaséknál elhozta Karlovy Varyból a fesztivál fődíját és a színész-rendező is díjat kapott alakításáért. Az operatőrök részvételével, köztük a keszthelyi származású Tóth Leventével közönségtalálkozót tartanak Hévízen, a Fontana moziban november 11-én 18 órától.

Szent Márton napja
Hagyományos lámpásjárás a kastélyparkból, szeretetvendégség a Fő téren, ünnepi szentmise, és az újbor megáldása a Magyarok Nagyaszszonya templomban. Így emlékezhetünk november 11-én 17 órától Szent Mártonra, a jótékonyság és az újbor ünnepén a Da Bibere borlovagrend szervezésében.

Majorbéli őszbúcsúztató
Finom borokkal és ételekkel, állatsimogatóval és játékos programokkal várják a családokat az ezévi, utolsó nyitvatartási napon a Georgikon Majortörténeti Kiállítóhelyen november 12-én 14-től 18 óráig. A rendezvény hangulatát a Re-Folk Népzenei Együttes fellépése és táncház programja teszi igazán vidámmá. Este a múzeumot töklámpásokkal járják majd körbe a résztvevők.

Márton-napi családi fesztivál Hévízen
Márton napi családi fesztivált szerveznek Hévízen a  Tavirózsa utcában november 12-én és 13-án.
Lesz libafuttatás, bábszínház, játékvásár, kézműves foglalkozás, süteményvásár, lámpás felvonulás, fellép a Lord zenekar és az Ocho Macho. További információ a monitormagazin eseménynaptárában olvasható.

Programok egy kicsit másképp

Kezd finom kávéval a reggelt, legyen az egy erőt adó eszpresszó vagy egy izgató  mézeskalács ízesítésű latte. És mindezt Keszthelyen az Amazon kávézóban, ahol minden reggel 7-9 óra között 50% kedvezménnyel kapod a kávédat, akár elvitelre is!

Kényeztesd magad délben is! Hétfőtől csütörtökig 12  és kettő óra között a vonyarcvashegyi Bock Bisztró Balaton szuper áron ajánl kétfogásos ebédmenüt, külön figyelve a húsimádókra, no és a vegetáriánusokra.

Figyelj a testedre is, hiszen ép testben, ép lélek! Hívd a 06-30/587-8330-as telefonszámot, jelentkezz be egy TRX edzésre, és élvezd a jó hangulatot, Betti és Zoli, a két szakavatott edző kiváló óráit.

Mi dobhatná fel még a szürkeséget? A segítségnyújtás! Adj vért!  November 8-án a keszthelyi vérellátóban háromtól hatig, 14-én a keszthelyi Asbóth iskolában 11-től 14 óráig nyújthatod a karod és menthetsz meg akár három életet is!

megosztás
hozzászólások
Palásthy Bese (2), úszás (22), Zala Megyei Közgyűlés (3), Szeiler Stúdió (32), Hírek képekben (10), autizmus (2), ÉrtékTrend (35), menetrend (3), TDM (3), alpolgármester (2), idojaras (262), alakformálás (6), dohany (15), arckezelés (1), Intersport (1), bor (26), shotokan karate (3), Erdély (2), képviselő-jelölt (5), ingatlan (12), gyermekfelügyelő (1), Cserép Letícia (1), relaxáció (1), footgolf (1), drog (3), Fehér szalag (1), alkalmassági (1), Szent Mihály (1), hévízi kifolyó (3), Hanse (2), Fenyves allé (1), advent (226), Zalacsány (4), Budapest (3), szalloda (59), riporter (1), szabadsag (2), szavazas (9), álláshirdetés (18), piac (6), Nagykanizsa (1), Radnóti Miklós (1), Magyar Turizmus Zrt (45), Zala Megyei Főügyészség (4), MSZP (17), Kastély kávézó (1), Bocuse (3), A Dal (3), videó (1), Gyarmati Noémi (1)