Programok december első hetében

Programajánló

2016. november 30.
December első hétvégéje advent, no és Mikulás-lázban ég! Nézzétek meg mit ajánlunk Balatongyöröktől Keszthelyen át Cserszegtomajig és Hévízig.

Szövetségesek
December 1-jétől vetítik a hévízi Fontana moziban Brad Pitt főszereplésével a Szövetségesek című filmet, amelyet az Oscar-díj egyik esélyeseként tartanak számon. Jegyet online is rendelhettek a fontanamozi.ticketpoint.hu oldalon.

Adventi forgatag
A kilencedik adventi forgatag kezdődik december 2-án Balatongyörökön. Hátom napon át minden délután szórakoztató programokkal várnak gyermeket és felnőttet egyaránt a Jüngling Zoltán Közösségi Házhoz. 3-án a Mikulás is érkezik majd és természetesen 4-én a második gyertyalángja is fellobban az adventi koszorún. Részletes programok a monitormagazin.hu Programajánlójában.

Gyöngyhajú lány
Az Omega együttes és az ExperiDance Production több mint fél év gondos tervezés, aprólékos egyeztetés és lázas alkotómunka után állította színpadra új darabját, a Gyöngyhajú lányt. A produkció, amelyben olyan slágerek csendülnek fel, mint a Trombitás Frédi, a Régi Csibészek, az Ezüst Eső, vagy a Gyöngyhajú lány december 3-án 19 órakor kezdődik Hévízen, a Városi sportcsarnokban. Jegyet a hévízi könyvtárban vagy a moziban vásárolhattok.

Mikulás party
December 3-án Mikulás Party DJ. IPA-val a keszthelyi Amazon Kávézó és Borbárban.
21 órától 5 tételes borkóstoló, 22 órától Stand Up Porkoláb Tamással.
A belépés ingyenes! Asztalfoglalás személyesen, a Facebook-on vagy 06-30/264-4536-os telefonszámon.

Advent Cserszegtomajon
Első alkalommal rendeznek Cserszegtomajon adventi forgatagot. December 4-én az iskola udvarán 14 órától kirakodóvásár, sütizés, gesztenyézés, forralt borozás, Mikulás várás, no és szórakoztató programok várnak téged is!


Mikulásváró délután
Hévízre is ellátogat a Mikulás december 4-én, vasárnap. 16 órától  a Városi Sportcsarnokban játszóház, kézműves műhely, mikulásfotózás, és a Kicsi Gesztenye Klub műsora teszi a különleges mikulásváró délutánt még izgalmasabbá.

Advent Keszthelyen
Advent második vasárnapján már délután kettőkor elkezdődnek a programok. A gyermekeknek a Fanyűvő játékpark, a Szemfüles egyesület mikulásváró játszóháza és Figure Ede és zenekara gyermekkoncertje ígér önfeledt szórakozást. A gyertyagyújtást követi a RE-FOLK zenekar adventi koncertje a színházban, negyed héttől pedig a Fő téren lép fel Tabáni István és zenekara.

megosztás
hozzászólások
Top 50 (1), police (513), vízimentő (5), Schmied Zoltán (1), szűrés (1), Street Festival Keszthely (1), angus marha (1), Joós Adél (1), gasztroblogger (2), Illés Fanni (1), Major Veronika (5), Tar László (1), Március 15 (2), ökölvívás (2), Tulipán Helyi Termékek és Magyar Áruk Boltja (6), könyv (1), Tóth Csaba (3), konyvtar (103), Hegyi Roland (HR) (5), Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (3), Csángó Zsuzsa (1), Rigo Csaba (36), hűtőgépcsere-program (1), keszthelyi-hegység (1), kékszalag (12), Jazz Fiesta (2), efott (6), Halház kft (1), Gál Lajos (9), gazdasag (363), freestyle foci (1), Zalacsány (4), képviselő-testület (37), Bagyinka Tímea (1), politika (37), bor (26), nő (2), Együtt (1), Cserszegtomaj (124), farsang (2), La Montanara (1), vendeglátás (6), Év fája (1), cukorbetegség (2), cipősdoboz (3), étterem (11), georgikon (38), alga (1), menekült (1), Balatoni Hajózási Zrt (4)