Sziporkázott a Georgikon

2012. november 13.
Az első negyedóra kiegyenlített, küzdelmes játékot hozott. Felváltva estek a gólok, inkább a biztonságos védekezésre összpontosítottak a játékosok. Tóth G remek 6! átlövés góllal tartotta lendületben a keszthelyi csapatot(15. p 9-9)

A félidő hátralévő részében sziporkázó produkciót mutatott a Georgikon. Határozott precíz védekezés után szellemes, gyors és eredményes támadásokat vezetett és 6 gól előnyre tett szert az utolsó 30 percre (18-12)
A második félidőt is nagy lendülettel kezdték a csapatok, a Szigetvár csökkenteni tudta a hátrányát, ismét nyílttá vált mérkőzés. Baranyai N remekül szervezte a játékot bejátszásait Illés értékesítette, talajról eleresztett lövéseit pedig nem tudta hárítni a szigetvári kapus, így a 45.percben ismét 6 gól volt a különbség (26-20)
A vendégcsapat védekezési taktikát váltott és követő emberfogással őrizte Baranyait, de a hazai csapat játékában mindig volt annyi finesz, hogy a különbséget őrizni tudja. A védekezésben Kránicz és Illés biztos pontok voltak, támadásban Baranyai Zs, Tóth G, Cseh-Német és Kretz keresztmozgásos és befutó játéka ellen nem volt a vendégeknek ellenszere (58.p. 34-28).
Az utolsó percekben egészpályás emberfogásra tértek át a vendégek, amellyel faragni tudtak a hátrányból.
Jó és élvezetes játékot produkált mindkét csapat. Gyors, kreatív játékot, kemény védekezést és több taktikai variációt láthattak a nézők. A keszthelyi csapat egésze dicséretet érdemel lendületes sokmozgásos játékáért. Külön is ki kell emelni azonban a mezőny legjobbját Tóth G-t, valamint a Baranyai fivéreket.

Játékvezetők: Bódis J, Markhard Zs
Georgikon DSE: Szemeredi, Baranyai Zs  9, Tóth G 12, Illés 3, Baranyai N 5, Cseh-Németh 3, Kretz 2
Csere: Tüttő, Kránicz, Szmola
Edző: Bar anyai Norbert

megosztás
hozzászólások
Télikert (5), Rézsó Tamás (6), arckezelés (1), hegyalja fesztival (3), influenza (2), halál (42), gyógyítás (2), Horváth Szabina (1), Eurostat (1), shotokan karate (3), vb (8), Bródy János (1), Taliándörögd (1), Platán étterem (1), ökölvívás (2), munkaviszony (1), maraton (59), Zalaegerszegi Törvényszék (12), mellrák (1), nyelvvizsga (2), minisztérium (7), Tóth Levente (2), Tour de Hongrie (2), alternatív gyógymód (1), Balaton Szinház (959), efott (6), szüret (4), drogmentes (1), aranyérem (1), Magyar Turizmus Zrt (45), oktatas (347), jogsebész (9), vállalkozó (4), pálinka (2), Zalai Borcégér (5), Marsalkó Dávid (1), Balatoni Szövetség (3), szuperhold (1), Hévízi-tó (1), sztár (2), gyilkosság (1), Keszthelyi Táncpanoráma (7), Krasznai István (1), Bock Bisztró (12), esztétika (8), Balsai Móni (1), erzsebet program (4), év fürdője (4), Jazz Fiesta (2), Táncpanoráma Keszthely (10)