Kevés cserelehetőség volt

2013. április 01.
A Georgikonnak két fontos játékosát, a házi gólkirály Tóth László Gergőt és a csapat védekezésének alappillérét jelentő Kránitz Zoltánt is nélkülöznie kellett az eheti fordulóban, továbbá Baranyai Zsolt is betegen vállalta a játékot.

A mérkőzés elején a hazai csapat dominált (7. perc 7 – 4), melynek okán a mérkőzés 8. percében Baranyai Norbert edző időt kért, hogy rendezze a csapatot, mely ebben az időszakban főleg védekezésben nem bizonyult hatékonynak. Az időkérés meghozta a hatását (12. perc 8 - 8), az Illés Dávid vezérelte védekezés összeállt, Tüttő Gyula pedig parádézott a kapuban. Az első félidőben az eredmény végig döntetlen közelében mozgott, a csapatok pedig 2 gólos kiskőrösi vezetéssel vonulhattak a szünetre (félidő 15 - 13). A második játékrész elejét nagyon megnyomta a Kiskőrös, így kialakult a számukra megnyugtató 5 gólos differencia (40. perc 21 – 16). Az elkövetkező perceket a gyors gólváltások jellemezték, keszthelyi részről főleg, az egész meccsen zseniálisan játszó és 13 gólig jutó Baranyai Norbert volt eredményes. A félidő közepe tájékán sajnos kijött a hosszú út fáradalma és a kevés cserelehetőség. A tavaszi fordulókra megerősített Kiskőrös könyörtelenül kihasználta a Georgikon hibáit és a 20. percben már 27 -19-et mutatott az eredményjelző. A keszthelyi csapat mindent megtett a felzárkózásért, jöttek is a gólok Cseh-Németh Mártontól és Szmola Dánieltől, azonban 4 gólnál közelebb nem sikerült a csapatnak kerülnie. A végeredmény megérdemelt 31 – 26-os hazai győzelem.
Georgikon DSE: Szemerédi, Baranyai Zs. (2), Szmola (4), Baranyai N. (13), Illés (2), Cseh-Németh (4), Kretz (1) csere: Tüttő, Németh, Tóth, Csiszár, Zsinkó, Koloszár
Jók: Baranyai Norbert, Tüttő Gyula

ifjabb Koloszár Zoltán

megosztás
hozzászólások
gyógytó (1), művészet (1), szilveszter (6), shotokan karate (3), erettsegi (72), idojaras (262), érettségi megoldás (5), Love your belly (2), sorkötelezett (1), Bethesda (1), munkaviszony (1), Balaton átúszás (5), hospice (1), igazgató (1), Csángó Zsuzsa (1), Gál Lajos (9), traffipaxrendszer (1), tollaslabda (1), Keszthelyi Táncpanoráma (7), támogatás (5), advent (226), borünnep (24), Együtt (1), Nyitott Balaton (2), felveteli (29), zápor (1), TDM (3), La Montanara (1), kulturalis (4), Krepsz-Kapai Bernadett (1), relaxáció (1), gyógyítás (2), Ács István (10), videó (1), georgikon dse (7), rezidance (5), kitüntetés (6), könyv (1), köztársasági elnök (1), maraton (59), kutyás strand (5), kutatók éjszakája (1), tengerpart (1), Szeiler Gábor (1), Jazz Fiesta (2), Torsa Dániel (1), vlog (4), Rtime (5), SzezOn bevásárló közösség (1), Hegyi Roland (HR) (5)