Ezúttal Pápán győztek a keszthelyi kézisek

2014. március 24.
A két héttel ezelőtti bravúros tarjáni győzelem után most a Pápának sem kegyelmeztek fiaink.

Tüttő Gyula kivételével, a teljes kerettel utazott el csapatunk a soron következő bajnoki mérkőzésére. Cél, a nagyon fontos két pont megszerzése volt, ennek tudatában álltak fel a fiúk a kezdő sípszóhoz és már az elején magukhoz ragadták a kezdeményezést. A mérkőzés első negyed órájában a védekezés nem állt össze, négy darab hétméterest is lőhettek a hazaiak, támadásban viszont nem volt ellenszere a vendéglátóknak a GDSE gyors és lendületes játékára. Folytatásban a védekezés feljavult, semlegesíteni tudták a két gólerős pápai átlövő játékát és egy megnyugtató előnnyel vonulhatott a szünetre a keszthelyi alakulat.

A második félidőben mindenki játéklehetőséget kapott a csapatból. A mérkőzés végéig tartani is tudták az első játékrészben kialakult előnyt. A meccs utolsó szakaszában a junior csapatból Lukács Dávid is szerepet kapott a kapuban és egy szép védéssel hálálta meg a bizalmat! A kézisek ezzel megőrizték harmadik pozíciójukat a bajnokságban.

A magabiztos győzelem után a jövő héten rangadó vár a csapatra, amikor is a közvetlen előttünk álló Szentgotthárd csapatát fogadjuk. A vasárnap 18 órakor kezdődő mérkőzésre várjuk szurkolóinkat a Csokonai Sportcsarnokba.

GDSE:  Szemerédi, Baranyai Zs 5, Tóth 3, Baranyai N 9, Jerebie 1 Szmola 5, Szkokán 3.
Csere: Lukács (kapus), Hunkár, Kretz, Kránicz 2, Rácz 1, Galanov, Szente :
Baranyai Norbert
 

megosztás
hozzászólások
miniszterelnök (2), Saul fia (7), cégtörlés (3), nav (29), karnevál (1), népszavazás (1), pollen (3), Tata (1), Semmelweis (2), Központi Statisztikai Hivatal (3), nyelvtanulás (3), Festetics kastély (139), shotokan karate (3), efott (6), tollaslabda (1), barista (3), nap (2), Keszthelyen élni (6), Tulipán Helyi Termékek és Magyar Áruk Boltja (6), dunantul (23), statisztika (2), Cseh László (1), Szeiler (63), ARC (1), hospice (1), bezárás (1), hotel mirage (1), Papp Gabor (227), Keszthelyi Egyesített Szociális Intézmény (2), helikon (41), Balatoni Kör (2), gyermekszám (1), Nagy Bálint (10), ÉrtékTrend extra (7), Hévíz SK női kézilabda csapata (1), média (1), ökölvívás (2), torkos csütörtök (3), Bányai László (2), Ékszertáska (2), Novinszky Petra (1), törvény (1), egeszsegugy (266), ÉrtékTrend (35), alga (1), Telecom (2), Havasi Bálint (13), Táncpanoráma Keszthely (10), kereszt (1), vízimentő (5)