A vereség ellenére dicséret illeti a csapatot

2013. április 22.
Nehéz mérkőzés elé nézett szombat délután a keszthelyi csapat. Az amúgy is hosszú sérültek listáját Cseh-Németh Márton tovább növelte, valamint a Baranyi fivérek és Németh sem állt rendelkezésre a szentgotthárdi mérkőzésen.

Így szinte a teljes kezdő sorát nélkülözte a Georgikon és 4 junior játékos kapott az átlagosnál nagyobb szerepet. Név szerint: Csiszár Dániel, Tóth Dániel, Vörös Gellért, Zsinkó Ádám. Jól kezdett a GDSE és az első percekben vezetett is két góllal, de a 7. percben Kretz is megsérült és néhány perces ápolásra szorult. A lendületes hazai csapat kihasználva a Georgikon zavarodottságát 8 gólt lőtt zsinórban, melyre a keszthelyiek képtelenek voltak válaszolni. Időkérés és Tüttő, valamint a sérült játékos beállása után rendezte a sorait a vendégcsapat így nem nőtt tovább a különbség (30.perc 18-12)

A szünet után lelkesen kezdett a keszthelyi csapat. Tüttő remek védései és néhány formás támadás után a 39. percben felzárkózott 20-16-ra, ismét nyílttá téve a mérkőzést. Ekkor egy gyors akció végén hétmétereshez jutott a Georgikon, amit nem sikerült értékesíteni. Sajnos néhány perccel később a 48. percben, 26-21-es állásnál illést egy túl szigorúan megítélt szabálytalanság után a játékvezetők kizárták a játékból. Az emberhátrány és a középső stabil védő hiányában szétesett a védekezés és alakult ki a 34-24-es végeredmény.
A vereség ellenére dicséret illeti a csapatot lelkes játékáért, Tüttő jól teljesített a kapuban, Kránitz pedig parádés átlövés gólokat szerezve 9 találatig jutott. A csapat motiváltan, mindvégig jól küzdve, csapategységből példát mutatva, kulturált, jó játékkal vesztesen is emelt fővel hagyhatta el a játékteret.

megosztás
hozzászólások
sárkányrepülő (1), tornádó (1), karrier (1), Gelencsér Dental (3), alakformálás (6), hulladék (3), Pappné Beke Judit (1), vonat (7), sorkötelezett (1), Oláh Péter (2), magyar (1), vízilabda (2), gyász (1), gyermekbarát (2), Krepsz Zoltán (38), mellrák (1), bolt (3), levendula (2), taverna (25), szolárium (1), kert (1), Brüsszel (1), állatkínzás (2), Zalaköveskút (1), himnusz (1), olimpia (152), polgármester (153), sütemény (1), Tóth Csaba (3), pszichoterápia (1), adó (6), Visionet (1), uszoda (9), Player's Restaurant & Bar (2), triatlon (13), Alsópáhok (51), keszthely (4040), balett (1), vívás (1), Tar Ferenc (3), goldmark muvelodési kozpont (60), Bátortábor (1), Forstner Anna (1), mav (25), sport (1085), KiBeszél (14), Cséby Géza (5), íjászverseny (1), hó (4), vb (8)