VOLT Fesztivál - Jön a Knife Party és Bonobo is

2013. március 25.
Újabb nemzetközi sztárokat és hazai előadókat jelentettek be hétfőn a soproni VOLT Fesztivál szervezői. A korábban nyilvánosságra hozott nevek mellett színpadra lép a Knife Party, Bonobo, Borgore, a Turboweekend és Skream is.

"A legtöbben arra kíváncsiak, hogy az idei nyáron hol rendezik meg a 21. VOLT Fesztivált. Marad-e a soproni Lővérekben vagy a városban új helyre költözik? Ezzel kapcsolatban április 4-én sajtótájékoztató keretében árulnak el minden részletet a szervezők" - olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben.
Az idei VOLT vendége lesz július 3. és 6. között a feloszlott Pendulum kulcsfiguráit tömörítő sikeres elektro house duó, a Knife Party. Színpadra lép az elektronikus hangzású indie pop zenekar, a Turboweekend, élő előadással jön Simon Green, vagyis Bonobo, aki ez egyik legnépszerűbb dj-producernek számít. Sopronba érkezik a dubstep két nagy neve, a brit Skream, aki a Magnetic Man tagjaként a stílus legfontosabb előadói közé tartozik, és az osztrák Klangkarussell is.
A külföldi vendégek mellett idén száznál is több hazai produkció fellépését tervezik a VOLT-on. Ákos koncertjét már korábban bejelentették a szervezők, szintén a nagyszínpadon koncertezik a Tankcsapda, a Quimby, a Supernem, a Punnany Massif, a Brains és az Anna & the Barbies. A VOLT-ra összeállított programmal tér vissza a Kaukázus, először lép fel az Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulója, ByeAlex, akárcsak Rúzsa Magdi és az idén tíz éves Anti Fitness Club.
Szintén koncertet ad júliusban Sopronban a Mary Popkids, a The [hated] Tomorrow, Odett, Majka és Curtis, a Bëlga, a Fish!, Ganxsta Zolee és a Kartell, a Kiscsillag, a Compact Disco, az Intim Torna Illegál, a Magashegyi Underground, a Nemjuci, a Soerii & Poolek, a Zagar és az idén 30 éves Pál Utcai Fiúk.
A 21. VOLT Fesztivál programkínálatából korábban mások mellett a Queens of the Stone Age, a Thirty Seconds to Mars, az Example, Jamie Woon, Parov Stelar, a Hurts, a Billy Talent, a Papa Roach, a Bullet For My Valentine, Sven Väth, Fritz Kalkbrenner, valamint a Gus Gus fellépését jelentették be a szervezők. mti

megosztás
hozzászólások
kresz (2), dohany (15), munka (11), boksz (3), álommeló (1), Lisa (35), Tour de Hongrie (2), választás (46), Fenyves allé (1), kert (1), vitorlázás (37), szauna (2), Víz, Zene, Virág Fesztivál (1), büntetés (3), reklám (1), Pura Vida Port (1), színház (5), időkép.hu (2), Palya Bea (1), utca embere (8), tispol (3), erzsebet program (4), Telecom (2), étel (3), fitnesz (1), felveteli (29), Gyarmati Noémi (1), pálinka (2), Papp Gabor (227), helyesírás (1), kenyér (7), DK (13), Zala Volán (1), jogsebész (9), fa (1), gyermekbarát (2), szavazas (9), képviselő-jelölt (5), utánpótlás (1), étterem (11), GESZ (11), jótékonyság (3), spinning (2), erdekes (538), Márki Péter (1), kereskedelem (1), vitorlásverseny (30), atlétika (6), Révai Gábor (1), Négeli Noémi (1)