Főszerepben a Robotok

2013. április 10.
Az idei VOLT Fesztivál kampányában főszerephez jutnak a robotok, akik nem csupán a plakátokról mosolyognak a járókelőkre, de a VOLT helyszínén is találkozhatunk velük.

A Telekom – mint a fesztivál főszponzora – és a VOLT szervezői közösen öltöztetik robotokba a Telekom Nagyszínpadot és környékét. A tervek szerint grandiózus és látványos külsőt kap majd ez a helyszín, ahol minden este a nagykoncertek után 1-1 hatalmas partival és ahhoz illő látványelemekkel készül a Telekom.
A képzőművészet évek óta „testközelben” jelenik meg a VOLT-on. Korábban Trabantokat, vagy éppen használati tárgyakat „alakítottak” át kortárs művészek, tavaly pedig Magyarósi Éva, ef Zámbó István, Wahorn András és Szurcsik József hatalmas virágokat alkotott a helyszínen. Idén a VOLT tíz pontján, tíz kortárs művészcsoport, négy nap alatt robotokat kelt életre. Születnek majd szoborrobotok, festmények és gigantikus installációk egyaránt. A művészek névsorát a szervezők később hozzák nyilvánosságra.

Természetesen a közönség is kiveheti a részét a „robotkodásból”. A VOLT helyszínére 1000 db kartondobozt és más „alkatrészeket” szállítanak a szervezők, amelyekből naponta készülhetnek szebbnél szebb robotok. A robotszépségversenyek győztesei értékes jutalmakra számíthatnak.

megosztás
hozzászólások
Visionet (1), medve (1), Use Unused (1), transzfer (1), hirdetés (1), CT (3), választás (46), nap (2), okmányiroda (1), gyógyszertár (1), fitt (1), szüret (4), erdő (2), szép (9), Magyar Turizmus Zrt (45), nav (29), árviz (2), Balatoni Limnológiai Intézet (1), gépjármű (1), Rtime (5), vasárnapi nyitvatartás (1), fagylalt (6), szabadsag (2), Tar László (1), hulladék (3), zivatar (1), Kis-Balaton (1), földrengés (2), vitorlázás (37), Monitor Extra (21), Révai Gábor (1), törvény (1), hullámmasszázs (1), életveszély (1), Fodor Edith (3), Év fája (1), munka (11), ország torta (1), Manninger Jenő (384), paleo-ketogén (4), e-kereskedelem (1), Udvaros Dorottya (1), Street Festival Keszthely (1), Kehidakustány (1), shotokan (1), verkli (5), természet (2), advent (226), Lisa (35), ÉrtékTrend (35)