A Tisza-partra is ellátogat a Metallica legendás ex-basszusgitárosa

2013. március 17.
Vérbeli rock- és party-paradicsom várja az idei Borsodi Hegyalja Fesztivál látogatóit: júniusban Tokajban állomásozik az egykori Metallica-legenda Jason Newsted vadiúj zenekara, a nemzetközi electro és dubstep vonal legerőteljesebb fellépői mellett pedig a magyar rajongóknak is bemutatkozik a Sepultura ex-dobosának elektronikus zenei projektje.

A tavaly decemberben alakult, nemes egyszerűséggel Newsted névre keresztelt banda januárban már meg is jelentette első, Metal című EP-jét, és a zenekar tavasszal is rengeteg időt tölt a stúdióban, hogy az első nagylemez dalait tökéletesítse.

Jason Newsted régi és új rajongói a mostani formáció kapcsán egy dologban biztosak lehetnek: a gitárhúrok feszesebbek mint valaha.
Ha a metál- és electrorajongók úgy gondolják, hogy idén nyáron közösen is buliznának, mi volna számukra ideálisabb terep, mint Igor Cavalera, a Sepultura ex-dobosának elektronikus zenei kalandja, a Mixhell. Az Igor által csak a „rock-tronicának” nevezett műfajban a kőkemény rockzene és az electro alkot tökéletes party-elegyet, a Tokajba dj-szettel érkező brazil brigádnak egyébként Cavalera felesége, Laima Leyton is tagja.

Az akciós Hegyalja-bérletek beszerzésére április 30-ig van már csak idő, de addig 16,900 forintért – a diákok csak 14 900 forintért – biztosíthatják helyüket az igazi fesztiválra.

megosztás
hozzászólások
cigaretta (13), ajánló (1148), Év fája (1), Oroszlán Zsolt (2), Balaton-part (10), Révai Gábor (1), okmányiroda (1), művészet (1), Koncz Zsuzsa (1), menekült (1), Fehér szalag (1), béremelés (2), tabor (6), efott (6), ARC (1), Reischl-sörház (1), kisterseg (20), Bóka György (2), torkos csütörtök (3), nyelvtanulás (3), Dublecz Karoly (2), Use Unused (1), traffipaxrendszer (1), energia (7), Novinszky Petra (1), Anna-bál (2), csokoládé (2), Somogyi Zoltán (4), alpolgármester (2), palyazat (164), Nardai Sarolta (1), Szent Mihály (1), kilométer (1), zeneszerző (1), Carbona (9), Liszkay (2), fájdalomambulancia (2), atlétika (6), Golden Globe (3), HUSZ (7), zápor (1), kozlekedes (8), levendula (2), hévízi kifolyó (3), magyar (1), Márton nap (1), Kocsis László (1), büntetés (3), Lidl (1), Suba Alexandra (1)