Filharmónia: élmény + érték

2014. május 21.
A Filharmónia Magyarország Koncert- és Fesztiválszervező Nonprofit Kft. pályázatot hirdet imázsfilm készítésére.

A pályázat célja:
Olyan imázsfilm készítése, melynek középpontjában a 60 éves Filharmónia hagyományos értékeinek és új törekvéseinek szemléletes bemutatása áll. A Filharmónia hatóköre országos, programjai kiemelkedő minőségűek, tevékenysége sokszínű (komolyzenei koncert-, fesztivál- és versenyszervezés, ösztöndíjkezelés), gyermek- és ifjúsági programjai lendületesek, újszerűek.
A filmekben meg kell jeleníteni a Filharmónia Magyarország logóját, és “élmény + érték” szlogenjét. A felhasználható arculati elemek letölthetőek a www.filharmonia.hu oldalról.
A pályázatok elbírálásánál előnyt élvez az újszerű, ötletes, a hagyományostól eltérő technikai megoldások és dramaturgiai elemek használata.

Kategóriák:
1. Imázsfilm maximum 2 perc időtartamban, mely igény esetén angolul is feliratozható
2. Imázsspot maximum 20 másodperc időtartamban

Díjak:
• 1. kategória fődíj kerete: 300.000 Ft
• 2. kategória fődíj kerete: 300.000 Ft
• szakmai díj: iPad mini
• különdíj: 1 db 50.000 Ft értékű ajándékutalvány a Filharmónia Magyarország NKft. koncertjeire, amely a 2014/2015-ös évadban az ország bármely területén beváltható (a szabad helyek függvényében).

A díjak kategóriánként egy pályázó részére kerülnek megítélésre! A Filharmónia fenntartja a jogot a pályázat részben vagy egészben eredménytelennek nyilvánítására!

A pályázat feltételei:
A pályázatra amatőr és hivatásos alkotók egyaránt nevezhetnek. Egy pályázó több kategóriában is nevezhet, valamint egy kategórián belül több alkotással is pályázhat.
A nevezés díjtalan.
Az egyenlő elbírálás biztosítása érdekében a pályázatok névtelenek, a nevezéshez alkotói fantázianév használatát kérjük.

A pályázat beadásával a pályázók hozzájárulnak ahhoz, hogy
• alkotásaikat a Filharmónia Magyarország Koncert- és Fesztiválszervező Nonprofit Kft. promóciói során bárhol szabadon felhasználja. A pályázat kiírója a honlapján, Facebook-oldalán a díjazott és a nem díjazott filmeket is bemutathatja. A díjazott pályaművek alkotói igény esetén külön díjazás nélkül további felhasználásra kiíró rendelkezésére bocsájtják filmjük grafikai elemeit.
• a pályázatra benyújtott alkotás kizárólagos felhasználási joga a Filharmónia Magyarország Koncert- és Fesztiválszervező Nonprofit Kft-t illeti meg. Később sem a pályázók, sem az alkotásokban szereplők nem tarthatnak igényt semmilyen jogcímen egyéb díjazásra

Technikai feltételek:
• MPEG-2 vagy Avi formátum használata
• 1280x720 felbontás

A pályázat benyújtásának módja:
Tetszőleges fájlküldő szolgáltatás használatával (pl. wetransfer.com, mammutmail.com, toldacuccot.hu) a marketing@filharmonia.hu e-mail címre.
Csak azok a pályamunkák kerülnek értékelésre, melyeknél a kitöltött pályázati űrlap is becsatolásra kerül.

A pályázat benyújtásának határideje:
2014. július 15.

Eredményhirdetés:
A pályázat eredményeit 2014. július 25-t követően a Filharmónia Magyarország honlapján tesszük közzé. A nyerteseket a pályázat kiírója közvetlenül is értesíti.

További információ:
www.filharmonia.hu, marketing@filharmonia.hu

 

megosztás
hozzászólások
Centrál Színház (1), Németh Gábor (1), Novinszky Petra (1), Mohácsi József (8), Schmied Zoltán (1), Vatikán (1), web (5), Balatoni Limnológiai Intézet (1), diák (4), eltűnt (5), Gyarmati Noémi (1), Csengei Agota (16), Szabó Ilona (1), gyermekfelügyelő (1), Zalacsány (4), Kertész Sándor (5), sportlövő (2), marko peter (22), himnusz (1), szallas (39), Zala Volán (1), Gál Lajos (9), Golgota Baptista Gyülekezet (1), szauna (2), zala (1156), Szennyai Anita (2), holdfogyatkozás (1), kalendarium (831), reklám (1), alga (1), helyesírás (1), korhaz (99), Bálint NatáLia (2), Rio 2016 (32), étterem (11), keresztény (2), időkép.hu (2), egeszsegugy (266), esztétika (8), Bogi (13), Csősz-Tóth Norbert (1), police (513), igazgató (1), repülőtér (21), proa (1), Balaton Szinház (959), influenza (2), repuloter (64), tanulmány (11), cigaretta (13)