Tolvai Reni feltárja titkát

2011. augusztus 04.
Norbi nyomdokaiba lépve, Tolvai Reni is megosztja bevált tippjeit a Shape olvasóival és elárulja milyen módszerekkel szabadult meg közel tíz kilótól.

Tolvai Reni csúcsformában a csúcs felé szárnyal és ahogy csökken a ruhamérete, úgy nő az önbizalma is. A tavalyi Megasztár műsor alatt a zsűri több alkalommal is kísérletet tett, hogy a lány alakját bíráló csípős megjegyzéseivel elvonja a figyelmet Reni bámulatos hangjáról, az énekesnő pedig úgy döntött, itt az ideje bebizonyítani, hogy nem csak a színpadon állja meg a helyét, hanem a kilók ellen harcolva is diadalmas győzelmet arat. Az énekesnő a címlapfotózás során boldogan mesélt új debütáló albumáról és a Hagylak menni című új videoklipje kapcsán mosolyogva árulta el, mit gondol Kállay-Saunders András a lány szexi fitt homokóra alakjáról.
A magazinban Reni őszintén beszél még arról, hogy vajon sikeres és elégedett nőnek tartja-e magát és az olvasóknak üzenve felfedi egy álom beteljesülésének tökéletes receptjét.
További információk és a fotózásról készült videók: http://www.shape.hu/  oldalon!

megosztás
hozzászólások
matolcsy gyorgy (1), google (3), Musica Antiqua (2), parlament (72), homoszexualis (1), Bedő Beáta (10), menekült (1), Love your belly (2), Táncpanoráma Keszthely (10), freestyle foci (1), óraátállítás (3), Vatikán (1), Tar László (1), állatkínzás (2), labdarugas (25), Barista bajnokság (2), Zala Megyei Közgyűlés (3), garázsvásár (1), Keszthelyen élni (6), DK (13), punkosdi regatta (9), tavasz (1), Ferenc pápa (1), vitorlázás (37), szuperhold (1), tispol (3), idojaras (262), HUSZ (7), Jobbik (10), Gyertyánági Endre (1), jóga (1), Bock Bisztró Balaton (16), Oroszlán Zsolt (2), Sáringer-Kenyeres Tamás (5), internet (20), kormánymegbízott (1), nagyméret (1), Balatoni Múzeum (98), gyenesdias (213), Major Veronika (5), időkép.hu (2), ponthatar (6), Giro d'Italia (1), nagyik karácsonya (1), Szeiler Gábor (1), szerencsejatek (630), autó (3), Telecom (2), jog (3), repuloter (64)