Schwarzenegger titokzatos szeretője után kutat az amerikai média

2011. május 19.
Az Arnold Schwarzenegger szerelemgyereke körüli botrány újabb fejleményeként az amerikai média a titokzatos szeretőre összpontosít, hogy megpróbálja feltárni Hollywood egyik legjobban őrzött titkát.

Több riporternek is sikerült kiderítenie, hogy Mildred Baena 50 éves elvált asszonyról van szó, aki házvezetőnő volt Schwarzeneggeréknél, és a közép-kaliforniai Bakersfieldben van bejelentve.
Egyes jelentések szerint az ottani házat a kormányzó vette neki tavaly. A bakersfieldi ingatlan környékét szerdán televíziós stábok és riporterek özönlötték el, de senkit sem találtak otthon.
Schwarzenegger szóvivője minden kommentárt megtagadott. A hírességekkel foglalkozó TMZ.com című weblap viszont közzétett egy születési anyakönyvi kivonatot, amely azt látszik megerősíteni, hogy a gyermek egy fiú, aki 1997 októberében született, vagyis most 13 éves.
Ha ez megállja a helyét, akkor a volt kormányzó házasságon kívüli gyermeke alig egy héttel azután született, hogy Maria Shriver, Schwarzenegger felesége világra hozta negyedik közös gyermeküket, Christophert.
Közben a komikusoknak "szüretet" hozott az ügy, amelynek főszereplőjét már csak Sperminátorként emlegetik.
Schwarzenegger régi cimborája, Jay Leno kedden a The Tonight Showban csak annyit mondott: "Egészen megdöbbentő, hogy több mint egy évtizeden át titokban tartotta ezt. Sose gondoltam volna, hogy ilyen jó színész."
Schwarzenegger és felesége május 9-én jelentették be, hogy 25 évnyi házasság után különválnak. A volt kaliforniai kormányzó egy héttel később a Los Angeles Timesnak elmondta, azután mondta el feleségének a több mint tíz éve született gyerek létét, hogy január elején távozott a kormányzói székből. mti

megosztás
hozzászólások
korábbi híreink
rendőr (3), koraszülött (1), luxus (4), Varga Terézia (1), Divinyi Tamás (4), gépjármű (1), triatlon (13), kornyezettudatos (4), szép (9), nyugdij (8), ÉrtékTrend (35), fa (1), vízimentő (5), CT (3), ÉrtékTrend extra (7), Gyertyánági Endre (1), facebook (15), ruha (2), hegyalja fesztival (3), cukorbetegség (2), repülőtér (21), maraton (59), tenisz (3), Donkó Imre (1), sportlövő (2), gerincvédelem (1), Csángó Zsuzsa (1), Miss Balaton (1), Szőcs Tamás (1), vonat (7), környezetvédelem (2), kenyér (7), Aradvári László (1), Balaton átúszás (5), vitorlásverseny (30), mentő (9), kávé (2), Palinkas Robert (83), béremelés (2), muzeum (55), Keszthelyen élni (6), Szent Mihály (1), Paleomedicina (1), Hanse (2), telefon (3), esztétika (8), Hévíz gyógyfürdő (112), retro (1), Monitor konyhája (80), Lisa (35)