Macskamosás - géppel...

2011. november 13.
Véletlenül "kimosta" géppel a macskáját is egy brit nő, ám a két hónapos kölyök túlélte az "vízözönt".

A macska egy óvatlan pillanatban bújt be a mosógépbe már berakott szennyes közé, míg gazdasszonya újabb koszos ruhákért ment. Mikor visszatért, a macskát nem vette észre, és beindította a programot. Nem sokkal később feltűnt neki, hogy Scampi - ez a macskakölyök neve - nincs a közelében, és gyomra azonnal görcsbe rándult, mert eszébe ötlött a mosógép lehetősége. A masinához rohant, és gyanúja beigazolódott: a macska vízben fuldokolt, jóllehet a még nem indult be a mosási program.
A 29 éves nő azonnal leállította a masinát, csakhogy az nem engedte kinyitni az ajtaját, mert a biztonsági automatika megakadályozta. Végül a szomszédasszony segítségével sikerült kiszabadítani a macskát, amely akkor már nem mutatott életjelet. Gazdája azt hitte, elpusztult, de hamarosan észrevette, hogy az állat mégis lélegzik. Azonnal állatorvoshoz száguldott vele. Bár sok víz került tüdejébe, a macskakölyök túlélte a mosógépes "programot", amelyből azonban nem sokat tanult.
Már aznap, hogy a klinikáról hazakerült, megint beugrott a mosógépbe...
Gazdája azonban nem kapcsolta be a készüléket,  és megfogadta, hogy a jövőben sem fogja anélkül, hogy előtte meggyőződne, nincs-e macskája a szennyesben. A nő most attól retteg, hogy Scampi belefulladhat a vécébe - adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap. mti

megosztás
hozzászólások
Asperger-szindróma (1), Vigántpetend (1), Vaszily Zsolt (3), Bogi (13), Balatonfüred (3), jovedelem (2), vonat (7), cigaretta (13), Player's Restaurant & Bar (2), vadász (2), kutatók éjszakája (1), nyugdíjas (2), vízimentő (5), husvet (14), könyvbemutató (2), voroskereszt (24), alkalmassági (1), Pete Krisztina (1), Keszthely HUSZ (3), sztárportré (3), europa-bajnok (5), Palásthy Bese (1), Top 50 (1), Zalai Kutyasuli (1), egynapos sebészet (1), autizmus (2), rezsi (18), autó (3), levendula (2), drogmentes (1), hirdetés (1), tornádó (1), film (8), megemlékezés (10), Cserszegi fűszeres (1), köztársasági elnök (1), cselgáncs (1), vasárnapi nyitvatartás (1), Saul fia (7), alternatív gyógymód (1), Zalacsány (4), múzeumok éjszakája (4), diákolimpia (1), Kovács Ernő (1), Táncpanoráma Keszthely (10), VÉDA (1), punkosdi regatta (9), himnusz (1), Zalaszántó (2), Bálint NatáLia (2)