Hollywood szívtiprója új szerepben

2014. április 10.
Bradley Cooper már számtalan filmben és rengeteg szerepben láthattuk; legutóbb tavaly, a Másnaposok harmadik részének alkoholmámoros főszereplőjeként köszönt vissza a mozivászonról. Most azonban új szerepre készül – új frizurával – és erről egy exkluzív interjú keretein belül mesélt is a világ egyik leghíresebb magazinjának.

Bradley Cooper nemrég, dauerolt hajjal érkezett London egyik luxus szállodájába, a Claridge’s Hotelbe, hogy egy exkluzív interjú keretein beszéljen pénzről, jó sztorikról, alfahímekről és nőkről, no meg nindzsaharcosokról. Az interjú kezdete előtt, a 2011-ben a világ legszexibb élő pasijának választott Cooper rögtön szabadkozni kezd gazdagon zselézett fürtjeit illetően: „Nem változott az ízlésem. Az 1970-es éveket idéző, rémes, parókaszerű frizurát az Amerikai botrány miatt viselem.”
 
A meglehetősen szokatlan és kissé nevetséges frizkó egyébként Cooper FBI ügynök szerepéhez igazodik. „A karakterem, Richie DiMaso nem elégedett az életével, úgy érzi, hogy üresen és céltalanul lézeng. Izgalmat szeretne vinni a mindennapjaiba, valaki más akar lenni, történetesen egy híres sportolóra akar hasonlítani, ezért a poliészter cuccokat selyemingre és stílusos bőrdzsekire cseréli. Én vetettem fel, hogy ehhez a figurához a göndör haj illene. […]Az lett a jutalmam az ötletemért, hogy amikor a többiek már rég a díszletben kávéztak, én még mindig 110 hajcsavaróval a fejemen, egy bura alatt ültem.”

Persze a film forgatása során akadtak lényegesen izgalmasabb pillanatok is – tudhatjuk meg a színésztől és az, hogy egyik példaképével is volt lehetősége együtt dolgozni, csak a jéghegy csúcsa volt. „Christian Bale már akkor Spielbergnek játszott, amikor mi még csak iskolába jártunk. Mindig is csodáltam, és most még inkább odavagyok érte.” Akadtak azonban bőven hírességek, akikkel a színész az elmúlt évek során együtt dolgozott. A nagysikerű Másnaposok forgatásán Mike Tysonhoz volt szerencséje, néhány éve pedig a Szex és New Yorkban is feltűnt, egy európai szívtipróként. A furcsa csak az, hogy Cooper jobban félt a Carrie-t alakító Sarah Jessica Parker csókjától, mint Tyson öklétől.  
Ha szeretnél beleolvasni az interjúba, akkor kattints a Playboy oldalára, vagy keresd a magazin legújabb számát az újságosoknál!
forrás: playboy

megosztás
hozzászólások
kereskedelem (1), punkosdi regatta (9), La Montanara (1), mentő (9), uzemanyag (24), kulfold (245), egynapos sebészet (1), cigaretta (13), szolárium (1), angus marha (1), Balaton-part (10), fagylalt (6), Rúzsa Magdi (1), augusztus 20. (5), VeszprémFest (1), Jobbik (10), kollégium (1), keszthely foter (201), repuloter (64), szerencsejatek (630), jégpálya (4), kormany (11), közmunka (1), Négeli Noémi (1), paleo (13), Schmied Zoltán (1), díj (4), női gombolkodó (5), karnevál (1), Szemfüles egyesület (3), Balatoni Múzeum (98), maraton (59), Ollári Barbara (1), Spar (1), Otthon Centrum (1), Forstner Anna (1), Csikós Beatrix (1), szakma (1), Hévízi-tó (1), shotokan (1), tiltakozás (1), balett (1), koktél (1), medve (1), Taliándörögd (1), tűzoltó (32), strand (21), gyenesdias (213), szűrés (1), alkohol (4)