Fadarabot vett iPad helyett

2011. szeptember 02.
Nemhogy "fapados", hanem egyenesen fa iPadet vett egy nő az Egyesült Államokban csalóktól.

A 22 éves vevő Dél-Karolina államban egy gyorsétterem parkolójában kapott a rendkívüli vételen, amelyről azt hitte, hogy az évszázad üzlete. Két férfi lépett hozzá és 300 dollárért vadonatúj táblagépet kínált neki. Bár az ár így is jóval alacsonyabb volt a normálisnál, a nő lealkudott belőle 120 dollárt, így aztán még jobban örült, hogy potom 36 ezer forintnyi dollárért lett egy vadonatúj Apple iPadje.
A csaló duó azután a pénz kifizetése közben látszatra visszatette eredeti dobozába a valódi gépet, ám közben kicserélte a "bemutató darabot" egy falapra.
A nő nem sokkal később többszörösen is meghökkent. Egyrészt, hogy egy darab fát vett ennyi pénzért, másrészt, hogy milyen tökéletesen "fest" a fagép - meg a duó. A famasina ugyanis látványra egészen pontos hasonmása az igazinak, "gyártói" még a logót és egyebeket is leonardói tökéllyel festették rá.
A nő Spartanburg városának rendőrségéhez fordult, amely első esetben találkozott olyasvalakivel, aki autós árusoktól  vett iPadet - adta hírül a brit Metro újság. mti

megosztás
hozzászólások
korábbi híreink
fájdalomambulancia (2), Gál Lajos (9), program (7), Asperger-szindróma (1), police (513), barista (3), rádió (1), minimálbér (1), testkezelés (2), MSZP (17), érettségi megoldás (5), utánpótlás (1), verseny (2), shotokan (1), Bringatanya (2), Ács István (10), kutatas (81), Oláh Péter (2), nav (29), dunantul (23), Visionet (1), Bányai László (2), Koósz Attila (1), Kapolcs (1), Rózsakert étterem Hévíz (1), nyugdij (8), Keszthelyi Egyesített Szociális Intézmény (2), homoszexualis (1), Lel Ki Főzde (1), parlament (72), Pálfi László (1), transzfer (1), Virágos Magyarország (6), dinnye (1), női gombolkodó (5), Forstner Anna (1), farsang (2), daganat (6), Baptista Szeretetszolgálat (1), áramszünet (3), tispol (3), fürdő (2), orvos (23), szakács (1), Intersport (1), Balatonfüred (3), szex (9), Jemen (1), test (1), törvény (1)