Beckhamék hazaköltöznek Angliába

2011. március 13.
Feladja amerikai álmait, és hazaköltözik Angliába a hamarosan újabb taggal gyarapodó Beckham család.

David Beckham, az angol labdarúgás 35 éves szupersztárja és felesége, Victoria Adams a három gyermekkel 2007-ben költözött az Egyesült Államokba, miután Beckham az LA Galaxy futballcsapatához szerződött.
Szerződése azonban az év végén lejár, és a News of the World - a legnagyobb vasárnapi brit bulvárlap - forrásai szerint a család ezután haza is tér Angliába.
A lap bennfentesei szerint Victoria már ki is nézte a gyermekek majdani iskoláját, egy exkluzív magánintézményt, ahol a három fiú taníttatása évente csaknem 50 ezer fontba (16 millió forintba) fog kerülni.
A News of the World bennfentesei szerint a család "imádja" Los Angelest, de Beckham szeretné egy angol klub színeiben befejezni labdarúgó pályafutását. Victoria "őrlődik", mivel rengeteg barátja van Kaliforniában, és nagyon szereti az ottani életformát, de nagyon hiányzik neki otthon élő családja is - mondták a lap jól értesült forrásai.
Victoria egyébként most várja a pár negyedik gyermekét, akinek érkezése a nyáron esedékes. A házaspár soha nem csinált titkot abból, hogy a három fiú után nagyon szeretnének egy kislányt is, és ez a vágyuk a legutóbbi vizsgálatok szerint ezúttal teljesül is.
A 36 éves, divattervezővé előlépett Victoria az 1990-es évek példátlan sikerű angol lányegyüttesét, a Spice Girlst erősítette, amikor 1997-ben megismerkedett későbbi férjével. David Beckham akkoriban a Manchester United feltörekvő sztárja volt, és - jóllehet immár ritkán látni az angol labdarúgás élvonalában - világhírneve azóta is kikezdhetetlen, máig ő az angol futball legnagyobb nemzetközi szupersztárja.
A házaspár negyedik gyermeke nem születik rossz helyre. Beckhamék nagy-britanniai vidéki otthonát a brit királyi család fő londoni rezidenciája, a Buckingham-palota után csak Beckingham-palotának becézik, és vagyonukat a The Sunday Times által a brit pénzarisztokrácia leggazdagabb felső ezréről évente kiadott rangsor, a Rich List tavaly 145 millió fontra (46 milliárd forintra) becsülte.

megosztás
hozzászólások
menetrend (3), film (8), középiskola (1), női gombolkodó (5), Balaton (1157), Márki Péter (1), cipősdoboz (3), Bogi (13), influenza (2), jótékonyság (3), családbarát (1), törvény (1), Varga Andrea (13), Bátortábor (1), katasztrofavedelem (44), színház (5), vírus (1), farsang (2), mellrák (1), méregtelenítés (1), helikon (41), karácsonyi képeslap (1), szerencsejatek (630), webshop (1), luxus (4), Semmelweis (2), Fidesz (14), Love your belly (2), ÉrtékTrend extra (7), Top 50 (1), skandinav lotto (81), Bagyinka Tímea (1), Sárdi Katalin (1), hotel mirage (1), boksz (3), Semmelweis Egyetem (1), okmányiroda (1), Kehidakustány (1), Hévíz SK női kézilabda csapata (1), ipsos (1), beruházás (2), Bibó Gimnázium (1), Vaszily Zsolt (3), jogszabály (1), ZalaSprings Golf Resort (2), Cserszegtomaj (124), képviselő-jelölt (5), felmeres (10), Keszthelyi Egyesített Szociális Intézmény (2), operatőr (1)