A világ legrosszabb esküvői videója

2011. március 22.
Annyira rossz munkát végzett egy esküvői videós, hogy az érintett pár pert indított ellene, amelyet a vállalkozó el is vesztett.

A magát hivatásosnak mondó, 34 éves kamerázó Nagy-Britanniában készített - feltehetően nem csak egy - könnyfakasztó esküvői filmet. A könnyeket azonban nem a meghatottság szülte a képek láttán, hanem az elkeseredés és a düh. A pert indító házaspár frigyének megkötéséről és lakodalmáról a férfi 350 fontért - bő 100 ezer forintért - olyan filmmel szolgált, amelyen sok embernek csak a lába látszik, van viszont rengeteg fűszál, mivel a kamerát a gyepen feledte a "mester" hosszú időre. Fejekből kevés látható az alkotáson, hátakból viszont annál több. A videósnak sikerült viszont olyan embereket lencsevégre kapnia, akik még csak nem is tartoztak a násznép körébe, azaz a pár számára vadidegeneket. Eme nagyon nem kívánt "szorgalmi" nem ellensúlyozta azt, hogy a kamerás lemaradt olyan pillanatokról, midőn a pár aláírja az anyakönyvet. A "profi operatőr" nem vette fel azt sem, ahogy kilépnek ifjú házasként a templomból. A hiánylistán előkelő helyen szerepel az esküvői torta felvágása, ezt is csak fejből és élő szóval tudja majd felidézni leendő gyermekeinek a pár.
Mindezek tetejébe a férfi egészen "elegánsmentesen" öltözött fel az alkalomhoz, és gyakran órákra eltűnt. Viszonylag sikeres felvételei is borzalmasan rossz szögből készültek, szinte mindig takarja egy jókora hát a főszereplőket.
A bíróság összesen 600 fontra büntette a videóst, aki azonban időközben csődöt jelentett.
A pár hangoztatja, hogy a pert elsősorban azért indították, hogy más párok megmeneküljenek a kamera antitalentumától - adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.

megosztás
hozzászólások
vadász (2), homoszexualis (1), lakás (3), KDNP (1), margaret thatcher (1), szépségápolás (8), Bogi (13), eon (2), Tarkarét Biofarm (1), trianon (2), család (1), influenza (2), DJ Gerysson (1), Biró Róbert (15), footgolf (1), béremelés (2), Telecom (2), gyógytornász (1), gyümölcs (2), Németh Veronika (1), mav (25), kozlekedes (8), jatek (2), gyógyítás (2), KFT (1), alpolgármester (2), táska (1), nagyik karácsonya (1), online (1), vendeglátás (6), női gombolkodó (5), táplálkozás (1), Love your belly (2), vlog (4), keszthely (4039), OKJ (1), Cséby Géza (5), Kerner Gábor (2), GESZ (11), Manninger Jenő (384), képviselő-jelölt (5), Tar László (1), gyed (3), Vigántpetend (1), viz (1), boksz (3), Szeiler (63), dinnye (1), Czigány Sándor (2), Rigo Csaba (36)