A rendőrségen jelentette fel a prostit, mert csúnya volt

2013. június 17.
Örömlány csúfsága miatt telefonált a rendőrségnek egy férfi: fel akarta jelenteni a prostituáltat a kereskedelmi törvény alapján.

Nagy-Britanniában, a solihulli rendőrség diszpécsere alig hitt a fülének, amikor meghallotta a felháborodott férfi problémáját, de hamar bizonyossá vált, hogy nem viccről van szó. A férfi elmondta, hogy előzetes telefonos egyeztetés után egy szálloda parkolójában találkozott a prostituálttal, aki beszállt autójába. Pásztoróra helyett azonban viharos veszekedés következett: a minőségi kifogás az örömlányt úgy feldühítette, hogy kikapta a férfi kocsijában az indítókulcsot a helyéről, és hozzávágta megrendelőjéhez.

A rendőrség elmagyarázta a férfinak, hogy a nő nem követett el semmi törvénysértőt, ő viszont igen, és hogy a rendőrség indokolatlan hívásáért fél év börtönt is kaphat - adta hírül a The Daily Mirror című brit lap.

A kereskedelmi törvény 1979-es. Előírja, hogy egy portékáknak kielégítő minőségűnek, a használati célnak megfelelőnek kell lennie, továbbá meg kell felelnie a termékleírásnak. A férfi szerint főként ez utóbbival sértette meg a nő a törvényt, mivel fénykép nélküli újsághirdetésében - és telefonon is - a valóságosnál vonzóbbnak írta le magát.
 

megosztás
hozzászólások
Visionet (1), medve (1), Use Unused (1), transzfer (1), hirdetés (1), CT (3), választás (46), nap (2), okmányiroda (1), gyógyszertár (1), fitt (1), szüret (4), erdő (2), szép (9), Magyar Turizmus Zrt (45), nav (29), árviz (2), Balatoni Limnológiai Intézet (1), gépjármű (1), Rtime (5), vasárnapi nyitvatartás (1), fagylalt (6), szabadsag (2), Tar László (1), hulladék (3), zivatar (1), Kis-Balaton (1), földrengés (2), vitorlázás (37), Monitor Extra (21), Révai Gábor (1), törvény (1), hullámmasszázs (1), életveszély (1), Fodor Edith (3), Év fája (1), munka (11), ország torta (1), Manninger Jenő (384), paleo-ketogén (4), e-kereskedelem (1), Udvaros Dorottya (1), Street Festival Keszthely (1), Kehidakustány (1), shotokan (1), verkli (5), természet (2), advent (226), Lisa (35), ÉrtékTrend (35)