Fotópályázat

2012. május 07.
Senki sem túl idős ahhoz, hogy megossza másokkal tapasztalatait, új szakmát kezdjen, új barátságokat kössön, vagy egyszerűen jól érezze magát másokkal együtt. Nem korhatár függvénye, hogy valaki szélesítse látókörét, szívében fiatal maradjon, hogy teljes életet éljen akár 60, 70 vagy 80 évesen is. 2012 az aktív időskor és a nemzedékek közötti szolidaritás európai éve. Ehhez kapcsolódik egy fotópályázat, amelyet a Monitor Magazin írt ki.

A pályázat lényege

Olyan fotókat várunk, amelyeken jól tükröződik a generációk közötti kapcsolat, az egymáshoz való közeledés. Fontos, hogy minimum két generáció legyen a képen. A fotón szerepelhet a nagymama az unokájával, a szülőkkel, a fiatalabb barátokkal vagy a fiatal szülő a gyermekével, ezenkívül várunk olyan képeket is, amelyek hatvan év felettiekről készültek, hangsúlyozva, hogy az ő életük is lehet tartalmas, aktív, derűs és kellemes.
A legkreatívabb alkotást díjazzuk, valamint értékeljük a népszerűséget, és teret engedünk a szerencsének.

Három díjazottat hirdetünk:

– a zsűri által legjobbnak ítélt kép,
– a Facebook-oldalunkon a legtöbb szavazatot összegyűjtő fotó,
– a sorsolás útján kiválasztott alkotás

tulajdonosa kapja az értékes nyereményeket.

A zsűri tagjai hivatásos fotósok és a nyeremények felajánlói.

A Monitor Magazin Facebook-oldalán folyamatosan teret engedünk a pályázóknak, hogy megjelentessék a fotójukat, arra pedig szavazhatnak a minket lájkolók, ezzel is népszerűsítve az elkészült alkotásokat, a pályázatot, a küldetésünket.

És a nyeremények:

Töltsd fel és töltődj fel Hévízen! Legyen a legjobb képed hozzánk!
A Hotel Spa Hévíz a zsűri által legjobbnak ítélt pályázót meghívja partnerével egy háromnapos kényeztetésre a világhírű és egyedülálló hévízi gyógytóhoz. A félpanziós, kétéjszakás ellátás mellé wellness-szolgáltatásokat is kap a nyertes, testi-lelki felüdülés vár rá. A LEG-et díjazzuk Hévízzel! Kattins ide a részletekért!
Nagyujjperceid meg lesznek számlálva!
Gyűjtsd a szavazatokat, és a tiéd lehet a Zenit Hotel Balaton**** wellnesshétvége-csomagja – majd pihend ki a kattintásokat az édeni környezetben! Legtöbb like a fotódra = wellnesshétvége, a képlet egyszerű, a megoldás a kezedben: Fotózz! – Töltsd fel! – Kampányolj! Kattins ide a részletekért!
Fogadj örökbe egy Samsung Galaxy Minit!
Fotózz! – Tölts fel! – Kampányolj!, így megnyerheted a Nivó Kft. által felajánlott mobilgyöngyszemet. A sorsolás feltétele, hogy a fotópályázaton legalább száz résztvevő induljon – küldd tovább hamar a játék linkjét! Kattints ide a részletekért!A promóció lebonyolításában segítségünkre van a Webmark Europe Kft.
Segítségül egy kis feltöltési kisokos! Kattins ide!
 

Pályázati kisokos

Maradj fiatal egy életen át! címmel családi fotópályázatot hirdet a Monitor Magazin, innen nehéz lenne nem tegezni benneteket, szóval szervusztok.

A pályázatunk egyfordulós.

A képeket 2012. május 8-án 18 órától 2012. május 19-én 23.59 percig tölthetitek fel.

A fotópályázaton bárki részt vehet életkortól, foglalkozástól és lakóhelytől függetlenül, de Facebook-regisztráció szükséges.

Egy pályázaton egy képpel nevezhetsz, ha több jó képed is van, javasoljuk a családi előválogatót.

A beérkezett fotók folyamatosan elérhetők lesznek a Monitor Magazin Facebook-oldalának Fotópályázat aloldalán.
A helyezetteket a Monitor Magazin Facebook-oldalán nyilvánosan értesítjük.

A fényképek feltöltésével, kedves feltöltő, egyben nyilatkozol, hogy azokat magad készítetted, és a szerzői jogok is téged illetnek meg. Továbbá tudomásul veszed, kedves pályázó, hogy a beküldött képek elkészítésével vagy azok nyilvános bemutatásával (kiállításával) okozott esetleges személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a pályázót (téged) terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is.

Mit tegyél, ha szeretnél részt venni a játékban?

Tölts fel egy fényképet a Monitor Magazin Facebook-oldalának Fotópályázat aloldalára  2012. május 8-tól május 19-én éjfélig – mivel a képek tetszési indexe is befolyásolhatja a játékot, ezért érdemes minél hamarabb beszállnod, hogy a május 20-tól induló szavazásra  legyen elég időd lelkesíteni az ismerőseidet.

Adj címet vagy egy rövid leírást a fotódhoz (példa: Nagymama Sára unokájával vagy Sára unoka Nagymamival – esetleg A két Sára).

Javasoljuk, hogy a kép mérete ne legyen túl nagy (max. 2000px széles), mert ez lassú feltöltést eredményezhet nem szélessávú internetkapcsolat esetén!

Ki és hogyan szavazhat?

2012. május 20-tól indul a szavazás!
 
A fényképekre szavazatot kell szerezned: a fénykép mellett található „Szavazok” gombra klikkelhetnek azok, akiknek az adott fénykép elnyeri a tetszését – vagy akik értékelik a művészetedet.

Facebook-profilonként több képre is lehet szavazni, azonban egy nap csak egy alkalommal.

Miért jár kizárás a játékból? (Miért? Jár?)

- Nem saját tulajdonú fénykép feltöltéséért.
- Közízlést, törvényt vagy a játék szervezőit sértő, agresszív elemeket tartalmazó vagy ilyen és ehhez hasonló cselekményre buzdító fénykép feltöltéséért – szóval ha rosszalkodásban veszel részt, ezzel el akarod rontani mások szórakozását, élményszerzését.
- Nem a fotópályázat kiírt témájához kapcsolódó fotóért.

Meddig tart a játék?

A szavazás 2012. június 1-jén 23.59 perckor zárul. Az ezután beérkező szavazatok a játékban már nem vesznek részt.

Eredményhirdetés: 2012. június 3.

Egyéb szabályok

A fotópályázat szervezője a Szeiler és Társa Bt. (székhelye: 8360 Keszthely, Meggyfa u. 41.) (a továbbiakban: Monitor Magazin).

A fotópályázaton csak azok a személyek vehetnek részt, akik a játék lezárásának időpontjában a Monitor Magazin aktív követői.

A pályázaton nem vehetnek részt a zsűri tagjai és közeli hozzátartozóik.

A nyertesek hozzájárulnak fényképeik megjelenítéséhez a Monitor Magazin online és nyomtatott kiadásában.

A Monitor Magazin fenntartja a jogot a fényképek és a kommentek moderálására, a játék szabályzatát sértő elemek törlésére akár indoklás nélkül.

Abban az esetben, ha egy játékos több képet tölt fel, az adminisztrátorok választanak ki egyet, és a játékos többi képét törlik. Az adminisztrátorok által moderált vagy kizárt fényképek törlése utáni szavazatok nem vihetők át új fényképre.

Képmanipuláló program (pl. Photoshop) engedélyezett, de kizárással jár a fotó képelemeinek retusálása, hozzáadása, a nagymértékű fotóátalakítás.

Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható. A játék során átadott adatokat a Monitor Magazin kezeli, azt a Facebook semmilyen formában nem kapja meg. (This promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by, or associated with Facebook. You are providing information to Monitor Magazin and not to Facebook.)
Harmadik személynek semmilyen adatot nem szolgáltat ki a Monitor Magazin.

Nyeremények

A pályázaton két fotó kap díjat:
 
– a zsűri által legjobbnak ítélt kép,
– a Monitor Magazin Facebook-oldalán a legtöbb szavazatot összegyűjtő fotó – azaz a közönségkedvenc.

Amennyiben legalább százan neveznek a Monitor Magazin fotópályázatára, egy Samsung Galaxy Mini telefon is kisorsolásra kerül lájkszámtól függetlenül – ebben a játékrészben számítunk a segítségetekre, hogy játékostársatok vagy ti megnyissátok az utat az extra nyereményhez.
 
 


 

Owaimer Zoheir (1), jogosítvány (1), Balaton átúszás (5), költészet napja (2), zivatar (1), Év szállása (1), Szemfüles egyesület (3), Komoróczi Lajos (3), vasárnapi pihenőnap (3), tornádó (1), power-bank (1), kilométer (1), munkaszünet (1), álommeló (1), alpolgármester (2), belfold (1440), Vigántpetend (1), sportlövő (2), kultura (22), Szeiler (63), szuperhold (1), Zsittnyán Tamás (1), rendőr (3), szerelem (1), fájdalommentes (3), Helikoni ünnepség (4), Bradley Cooper (1), árviz (2), Vajda János Gimnázium (22), álláshirdetés (18), Csángó Zsuzsa (1), Polgár Zsolt (1), tollaslabda (1), cipősdoboz (3), webmark (2), ökölvívás (2), Bringatanya (2), Zalaszántó (1), palyazat (164), Gyertyánági Endre (1), Naszádos Péter (12), Gulyás Orsolya (2), női gombolkodó (5), programajánló (19), Sifter Rózsa (1), europa-bajnok (5), Ruzsics Ferenc (434), unicef (1), hulladék (3), advent (226)