Építési munkák a piac bejáratánál – keddtől változik a forgalmi rend!

2012. május 18.
Újabb helyszínen folytatódik a keszthelyi belváros megújításának második üteme; az Átrium Üzletház előtt ismét útlezárásra kell számítaniuk a közlekedőknek május 22-étől.

A Bem utca főtéri szakaszán is megkezdődnek a belváros-rehabilitáció munkálatai. Ez az egyetlen olyan munkaterület a második ütem során, ahol teljes útlezárást kell elrendelni: egy ideig nem lesz járható gépkocsival az Erzsébet királyné – Fő tér – Bem utca útszakasz. A forgalmi rend megfelel az ezen a területen tavaly bevezetettnek: az Unterberger utca egyirányú szakaszának forgalmi rendje megfordul, a Bem utca pedig az építési területig zsákutcaként működik, és ezen a részén a parkolás szünetel.

Az építési munkákon túl közművek cseréjére is sor kerül, melyet a szakági terveknek megfelelően a szolgáltatók végeznek – ezek bizonytalansága hatással lehet a teljes munkafolyamatra, így a forgalmi lezárás időtartamára is. Szintén a közműcserék miatt a Balaton Színház mögötti trafóházig az útburkolatot felbontják, ezért az ott található parkolóban – a munkák ütemezésétől függően – csak korlátozott számú várakozóhely áll majd rendelkezésre.

A helyi buszközlekedés piaci valamint Rákóczi téri megállóját érintő járatok már május 21-től (hétfőtől) a Lovassy utcán közlekednek, és az ott korábban kialakított ideiglenes megállóban állnak meg a buszok.

A városi piac az eddigieknek megfelelően üzemel, gyalogosan változatlanul megközelíthető a Bem utca felől is.

Az építkezés ideje alatti kellemetlenségekért a lakosság és a városban közlekedők szíves türelmét és megértését kérjük.

megosztás
hozzászólások
Szent István ünnepe (3), testkezelés (2), magyar (1), áruház (1), lotus (1), Csokonai társaság (1), gyenesdias (213), jövőkutatás (1), uszoda (9), fogorvos (5), vallás (1), Cserszegi fűszeres (1), képviselő-testület (37), Kovács Beatrix (1), posta (1), Street Festival Keszthely (1), Szabó Ilona (1), Gulyás Orsolya (2), íjászverseny (1), tispol (3), sztár (2), örömszerző pillanatok (17), Palinkas Robert (83), Cseh László (1), minisztérium (7), alkalmassági (1), Balatoni Hajózási Zrt (4), Anna-bál (2), felmondás (1), Hanse (2), orvos (23), DJ Gerysson (1), verseny (2), rendőr (3), Sáringer-Kenyeres Tamás (5), kutatas (81), Libás (2), szüret (4), Csöre Gyula (1), vuz kft (17), hó (4), Révai Gábor (1), koktél (1), Rigo Csaba (36), footgolf (1), táska (1), Lidl (1), angus marha (1), halottak napja (1), GESZ (11)