Zsonglőrködés az időnkkel, a súlyunkkal, az életünkkel

2017. július 07.
A mai dolgozó nők többsége valószínűleg nem ér rá azon tanakodni, hogy vajon érdemes volt-e az elődöknek kiharcolniuk a nagy női egyenjogúságot. A korabeli szüfrazsettek talán nem tudták, hogy kései utódaiknak nemcsak választójogot szereznek, hanem egy olyan felelősséghalmazt, ahol nagyjából három helyen kell majd egyidejűleg helytállniuk: a munkahelyükön, a családjukban és nőként.

Ugyanezt leírhatjuk az elanyagiasodott világban a férfiakról is, akik jó esetben teljes felelősséget vállalnak a család fenntartásáért, és a javakért vívott folyamatos harcban vajmi kevés idejük marad arra, hogy megint sportoljanak, kikapcsolódjanak, lazítsanak valamicskét, akár egyedül, akár a régi barátokkal.

Itt egy kis felesleg, ott egy kis háj, és már hunyorogva sem ugyanaz a tükörkép, mint amit látni szeretnénk. Ezt az igényt felismerve jött létre az ULTRASHAPE, amely nem az elhízott, hanem a megváltozott arányú emberek „alakmentő” eszköze. Az ULTRASHAPE egy izraeli–amerikai csúcskategóriás alakformáló eszköz, műfajában máig a legnépszerűbb, képes arra, hogy a zsírsejtet véglegesen eltávolítsa a szervezetből. A plasztikai sebészet egyetlen vágás nélküli alternatívája olyan orvosi technológia, amelyet orvosi ellenőrzés és vérvétel is megelőz nálunk. A segítségével egy területen érhetünk el változást a test lágy részein (popsi, has, bricsesz, belső comb).

Az orvos jóváhagyása után a kezelés veszélytelen, a vendég a saját lábán jön be és azon távozik. A beavatkozásnak nincs helye, nincs heg, gyulladás, lábadozás, munkahelyről hiányzás. Nem kötődik évszakhoz, utána azonnal lehet repülőre ülni. A zsírsejtek tartalma a vizelettel és a széklettel ürül, fokozatosan, nagyjából három hét alatt. Az egyórás kezelés eredményeképpen 3–6 centiméteres térfogatvesztés várható az adott területről. A kezelések havonta ismételhetők más területen. Az árát illetően pedig csak némileg kerül többe, mint bizonyos „szuper-csodatabletták zsírbontó szuperkészítményei”, amelyekből rögtön három sorozatot kell venned, hogy jól járj. Sajnos az emberek többsége még mindig elhiszi, hogy „bekapok egy tabit, és azzal mindent helyreteszek, amit eddig elrontottam”. Kétségtelen, hogy könnyebben járható útnak tűnik, de dőreség abban hinni, hogy több évtized elhanyagolt életmódját három hétre szóló csodakapszula-mennyiség megoldja és fenntartja mozgás, életmódváltás és a szervezet kitisztítása nélkül. A tabletták forgalmazói nincsenek már sehol, amikor kiderül, a készítmények nem vagy alig hatnak. A Rejuvena Esztétika Szalon pedig hosszú távon várja vendégeit.

Jelentkezz be:
Rejuvena Esztétika Szalon, Hévíz, Dr. Babócsay u. 4.
+36-83/310-359, www.rejuvena.care

megosztás
hozzászólások
világbajnokság (2), egyetem (188), Palásthy Bese (1), Zalai Kutyasuli (1), husvet (14), országgyűlési képviselő (33), karate (2), álommeló (1), percdíj (1), állami támogatás (1), kötélugró (1), TRX (22), Fehér szalag (1), alapítvány (2), cselgáncs (1), Benkő Lívia (1), Intersport (1), shotokan (1), adó (6), Pálfi Attila (1), Mikulás (8), szakma (1), beruházás (2), idegenforgalom (174), barista (3), Csengei Agota (16), katona (1), Zalai Borcégér (5), punkosdi regatta (9), Biró Róbert (15), Négeli Noémi (1), tispol (3), Musica Antiqua (2), vadász (2), kollégium (1), Villányi Éva (1), diakhitel (7), Gachályi András (3), állatkínzás (2), MSZP (17), hulladék (3), rezidance (5), KiBeszél (14), Bock Bisztró Balaton (16), művészet (1), georgikon (38), skandinav lotto (81), hévízi kifolyó (3), Mándó Zsuzsanna (1), Gelencsér Dental (3)