Zalában erősödött a havazás, lelassult a közlekedés

2014. január 24.
Reggel óta esik a hó Zala megyében, a déli területeken kora délutántól erősebbé vált a havazás, a közlekedés jelentősen lelassult az utakon - közölte a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság pénteken.

A dél-zalai térségben intenzívebbé vált havazás miatt a fő- és mellékutak hókásásak vagy latyakosak, de néhol havasak. Nagykanizsa belterületén az utak több helyütt hóbordásak. Az M7-es autópálya és az M70-es autóút zalai szakasza jól járható.
A katasztrófavédelem megyei ügyeletére a havazással összefüggésben kora délutánig egy jelzés érkezett. Galambokon, a 7-es úton, Miháld irányába egy személygépkocsi árokba hajtott és felborult. A balesetben egy ember könnyebben megsérült, őt a mentők a helyszínen ellátták. A zalakarosi tűzoltók a járművet kerekeire állították.
Az MTI tudósítója a megye útjain azt tapasztalta, hogy a hókásás, latyakos utakon több helyen is árokba csúszott egy-egy személygépkocsi vagy kisteherautó. Ezeknél a baleseteknél személyi sérülések nem történtek, a járművek pedig nem akadályozták a közlekedőket.

megosztás
hozzászólások
Bradley Cooper (1), tabor (6), GESZ (11), posta (1), ló (1), nagyik karácsonya (1), szuperhold (1), szolárium (1), országgyűlési képviselő (33), szép (9), jövőkutatás (1), belfold (1440), Ifi Ferenc (1), aranyérem (1), KeszthelyFest (15), Zala folyó (1), rádió (1), Nyugati-medence Kikötőfejlesztő Kft (6), uzemanyag (24), webmark (2), repülőtér (21), képviselő-jelölt (5), facebook (15), kornyezettudatos (4), női gombolkodó (5), Platán étterem (1), szakács (1), Berecz András (1), tollaslabda (1), kiállítás (16), Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (3), áramszünet (3), film (8), Pál Attila (1), viz (1), Csikós Beatrix (1), ponthatar (6), jaras (36), Naszádos Antal (1), vonyarcvashegy (158), étrend (4), menzareform (4), egészség (131), paleo-ketogén (4), gyermekfelügyelő (1), cipősdoboz (3), gasztronómia (5), cigaretta (13), Vajda János Gimnázium (22), év fürdője (4)