Vajon idén lesz Zala megyei győztes?

2017. június 24.
Kétségtelen, hogy 2017 nyarán Magyarországon minden a vízről fog szólni. Míg sportolóink a Vizes Világbajnokságon küzdenek a medencékben, maguk a medencék is rajthoz állnak a fürdők legnagyobb hazai versenyében.

A termalfurdo.hu a Magyar Fürdőszövetség szakmai támogatásával idén is három kategóriában keresi az ország legnépszerűbb fürdőit. A három kategória kialakítására - Az Év Fürdője, Az Év Feltörekvő Fürdője, A Helyiek Kedvenc Fürdője - azért volt szükség, mert a magyarországi fürdők rendkívül sokszínűek. A világszinten is egyedülálló termálvízkincsünkre hozzávetőleg 200 fürdő épült, a néhány medencés, időszakosan nyitva tartó fürdőktől a nemzetközi hírű, több tucat medencével rendelkező komplexumokig.

Zala megyéből idén 12 fürdő áll rajtkőre

Tavaly a megyéből az idei indulók közül a legjobb eredményt a Zalakarosi Fürdő érte el, amely Az Év Fürdője kategóriában negyedik lett, de a Hévízgyógyfürdő is jól szerepelt, Az Év Fürdője kategóriában elért nyolcadik helyezésével. Idén ők akár a győzelmet is megszerezhetik a kategóriájukban. A megye fürdőire ide kattintva lehet szavazni.

Idén összesen 200 000 szavazóra számítanak

Az eddigi évek minden kategóriában szoros versenyt hoztak. A versenyt szervező termalfurdo.hu a tavalyi több mint 150 000 szavazó után arra számít, hogy idén hozzávetőleg 200 000 szavazó adja majd le a voksát kedvenc fürdőjére.
2017. augusztus 31-ig lehet szavazni, a voksolók között wellnesshétvégéket és egyéb értékes nyereményeket sorsolnak ki.

A verseny szabályainak értelmében az előző év győztesei nem indulnak, így idén nem lehet szavazni a Miskolctapolca Barlangfürdőre, amely Az Év Fürdője kategóriát nyerte meg, a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőre, amely Az Év Feltörekvő Fürdője kategóriában győzött, és az Orfű Aquaparkra, amely A Helyiek Kedvenc Fürdője kategóriában szerezte meg az első helyet.

megosztás
hozzászólások
munka törvénykönyve (1), EU (14), Bocuse (3), Jemen (1), kulturalis (4), pszichoterápia (1), orvos (23), egyetem (188), Love your belly (2), fürdő (2), Oláh Péter (2), Tóth Levente (2), újszülött (1), marko peter (22), Nagy Bálint (10), Nagy Angelika (1), Monitor konyhája (80), gazdasag (363), boldog békeidők (2), jogszabály (1), Stohl András (1), halottak napja (1), Széll Tamás (1), kék zászló (1), Zalaszántó (1), Bibó Gimnázium (1), kutyás strand (5), tengerpart (1), Kis-Balaton (1), Táncpanoráma Keszthely (10), szakma (1), vízkereszt (1), szüret (4), család (1), oktatas (347), Novák Péter (1), kozlekedes (8), Csősz-Tóth Norbert (1), testkezelés (2), hotel mirage (1), Bartha Gábor (34), magyar (1), Bradley Cooper (1), Spa Hévíz (3), Cserszegi fűszeres (1), vízimentő (5), Szőcs Tamás (1), deviza (1), VOLT fesztival (7), Tóth Gergely (1)