Útlezárások Keszthelyen a futóverseny miatt

2015. május 08.
Az idén nyolcesztendős Intersport Keszthelyi Kilométerek futóverseny különböző távjaira az előnevezéseket május 10-én (vasárnap) éjfélig lehet leadni az online rendszerben és a keszthelyi Balaton Színházban. A pünkösdi hétvégén a család minden tagja megtalálja a számára érdekes programokat a Balaton-parti fesztivál alkalmával. A településen és annak környékén útlezárások várhatók.Május 23-án, szombaton délután 18 gyermekfutam, tésztaparti és a Compact Disco koncertje, vasárnap 2,5 km, 5 km, 21 km és 42 km várja a futókat.
 
A szervezők tájékoztatása alapján amellett, hogy a keszthelyi Fő tér az egész pünkösdi hétvégén le lesz zárva az autóforgalom elől, vasárnap délelőtt és délután a város egész területén további forgalomkorlátozásokra lehet számítani.
Május 24-én vasárnap délelőtt a belvárosban a Sörház, Kossuth, Helikon és Balaton utcát érinti lezárás 9.45 - 13.30-ig; délután tíz és fél kilométeres forgalomkorlátozás lesz érvényben a félmaraton és a maraton futóverseny idején 15.30 - 21.30 óráig. Teljes pályás lezárás lesz a Kastély és a Lehel utcában, valamint a Tapolcai út teljes hosszán. Gyenesdiáson félpályás lezárás érinti a Kereskedők útját, az Avar vezér, Béke, Kapernaum és Széchenyi utcát. Keszthelyre visszaérve félpályás korlátozás lesz a Toldi és Apát utcán, a Balaton-partra vezető úton, valamint teljesen lezárják az Erzsébet királyné utcát.
 

Az Intersport Keszthelyi Kilométerek indulóinak száma várhatóan ismét emelkedni fog, így egyre jelentősebb turisztikai eseménnyé emeli a keszthelyi sportrendezvényt. A szervezők több mint kétezer résztvevőre számítanak a két nap során.
Keszthely Kapitány szuperhős az idei rendezvény jelképe, aki, mind a gyermekeket, mind a felnőtteket motiválni fogja a különböző távú versenyek alkalmával.
 
Bővebb információ, versenykiírás és nevezés: http://www.keszthelyikilometerek.hu/

megosztás
hozzászólások
nyaralas (12), Bezerics (1), fagylalt (6), vadász (2), menza (2), csapadék (1), Főügyészség (7), sztárportré (3), Kehidakustány (1), Astellas-díj (2), politika (37), Könnyid László (1), sárkányrepülő (1), polgármester (153), eon (2), piac (6), verklifesztivál (3), oktatas (347), Szent Mihály (1), hegyalja fesztival (3), keszthely foter (201), Halott pénz (1), álláshirdetés (18), arckezelés (1), tiltakozás (1), Tál Zoltán (2), Balatoni Limnológiai Intézet (1), traffipax (4), szauna (2), SzezOn bevásárló közösség (1), Bródy János (1), Hévíz SK női kézilabda csapata (1), kezilabda (64), Fodor Márk (8), oscar (13), migráns (3), lovaglás (2), Bradley Cooper (1), vuz kft (17), erzsebet program (4), nav (29), statisztika (2), magyar dal napja (8), torkos csütörtök (3), Nagymező Gyenesdiás (1), google (3), Biró Róbert (15), jövőkutatás (1), téligumi (1), Bálint NatáLia (2)