Útlezárások, forgalomelterelések Halottak Napján Zalában

2013. október 31.
Keszthelyen és Lentiben Halottak napján forgalomkorlátozás nem várható, de Zalaegerszegen és Nagykanizsán változnak a forgalmi viszonyok. A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság arra kér mindenkit, hogy kellő türelemmel vezessenek, az útlezárásokról tájékozódjanak. A temetők környékén a zalai rendőrök a polgárőrökkel járőröznek a hétvégén.

A forgalmi viszonyok megváltoznak:
Zalaegerszeg
November 1-je és november 3-a között reggel 9 órától este 21 óráig:
A Kiserdei út (Új Köztemető) a nekeresdi körforgalom irányába egyirányú lesz.
 
Nagykanizsa
Október 31-én reggel 8 órától november 4-én reggel 8 óráig:
A Tripammer Gyula utcában a vasúti hídtól a Gyulay közig a nyugati oldalon tilos megállni.
A Vécsey utcában a Tripammer utca - Maort utca között mind a két oldalon, valamint a Maort utcától az Olaj útig az északi (páratlan) oldalon szintén nem állhatnak meg az autósok.
A Bajcsai úton az úttest keleti oldalán a buszfordítótól 100-100 méterre Nagykanizsa és Bajcsa felé is tilos megállni.
A Maort utcában az Erdész utca irányából a Vécsey utca irányába egyirányú lesz a forgalmi rend.
Az Olaj utca a Vécsey utca irányából az Erdész utca irányába szintén egyirányú lesz.
A Papp Simon sétány a Tripammer utca irányából a Vécsey utca irányába egyirányúvá változik erre az időszakra.
Október 31-én a reggel 8 órától november 1-jén 22 óráig:
A Tripammer Gyula utca a Papp Simon sétánytól a Vécsey utcáig tartó szakasza egyirányú lesz az Erdész út felől a Kossuth tér felé.
 
A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztálya felhívja az emberek figyelmét, hogy az ünnepek alatt fordítsanak kellő figyelmet értéktárgyaikra a temetőkben, a sírkertek közelében ne hagyják őrizetlenül táskáikat. Ne viseljenek feltűnő helyen drága ékszereket. Az autó utasterében ne hagyjanak csomagokat, táskákat.
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság
 

megosztás
hozzászólások
Owaimer Zoheir (1), jégpálya (4), turisztika (94), 1956 (1), Udvaros Dorottya (1), Joós Adél (1), Cseh László (1), vendégéjszaka (2), hirdetés (1), dinnye (1), Táncpanoráma Keszthely (10), gerincvédelem (1), Hollywood (1), nő (2), Saul fia (7), Spar (1), vonyarcvashegy (158), Oroszlán Zsolt (2), nyugdíjas (2), Balaton-átúszás (1), Bálint NatáLia (2), gasztroblogger (2), Barista bajnokság (2), vízkereszt (1), Pálfi Attila (1), ARC (1), Monitor konyhája (80), Tata (1), Bóka György (2), vívás (1), nyugdij (8), webmark (2), ló (1), KDNP (1), Balatoni Limnológiai Intézet (1), munkahely (8), Kehidakustány (1), piac (6), KeszthelyFest (15), Nagykanizsa (1), mellrák (1), dohany (15), KRAFT (5), választás (46), Golden Globe (3), sport (1085), Mátrai Gabriella (2), Krasznai István (1), Ékszertáska (2), Kovács Patrícia (1)