Újraélesztő és kékfényterápiás berendezés ajándékba

2013. február 21.
Újszülött újraélesztő készüléket, valamint kékfény terápiás kezelésekhez alkalmazott lámpát kapott adományként a Keszthelyi Városi Kórház a K&H Banktól. A két, összesen 1,1 millió forint értékű berendezést Juhász Péter, a bank keszthelyi fiókjának vezetője ünnepség keretében adta át az intézmény főigazgatójának, dr. Kvarda Attilának és dr. Mischl Olgának, a csecsemő- és gyermekosztály főorvosának.

Elmondta: a K&H csoport Gyógyvarázs programja  az elmúlt kilenc évben Zala megyében összesen több mint 13,5 millió forint értékben négy intézménynek adományozott olyan alapműszereket, melyek a mindennapokban nélkülözhetetlenek. A most átadott eszközöket a bank munkavállalóinak egy százalékos személyi jövedelemadójának felajánlásából sikerült megvásárolni. Dr. Kvarda Attila főigazgató köszönetet mondva hangsúlyozta: a csecsemő és gyermekosztály műszerezettsége megfelel a jogszabályi előírásoknak, ennek ellenére azonban az eszközök kora miatt a fejlesztésekre szükség van. Örömét fejezte ki, hogy az ajándékba kapott berendezések a kis betegek gyógyítását és az orvosok hatékonyabb munkáját egyaránt szolgálják. Dr. Mischl Olga megerősítette ezt, bemutatva az eszközök működését, s megköszönve, hogy a bank az elmúlt évek során már több alkalommal is segítette az osztály felszerelésének gyarapítását. A dolgozók gyűjtöttek, illetve adtak már könyveket és játékokat az osztálynak, és szerveztek szórakoztató programot is az intézményben.

megosztás
hozzászólások
korábbi híreink
képviselő-jelölt (5), Szent Márton (3), euronews (1), tranzakciós díj (1), skandinav lotto (81), EU (14), maraton (59), hitel (5), atlétika (6), lotus (1), onkormanyzat (481), verkli (5), polgármester (153), retro (1), álommeló (1), Táncpanoráma Keszthely (10), Platán étterem (1), gyermekfelügyelő (1), debrecen uszo eb (16), kalendarium (831), fogorvos (5), Könnyid László (1), jovedelem (2), ajánló (1148), minimálbér (1), kultura (22), Mándó Zsuzsanna (1), munkaviszony (1), A Dal (3), hévízi kifolyó (3), Magyarország tortája (1), szavazas (9), vuz kft (17), Víz, Zene, Virág Fesztivál (1), Kis-Balaton (1), környezetvédelem (2), bíróság (8), menzareform (4), Centrál Színház (1), Szemfüles egyesület (3), Halház kft (1), punkosdi regatta (9), Illés Fanni (1), terápia (4), nyugdíjas (2), táplálkozási tanácsadó (1), Bringatanya (2), footgolf (1), újév (6), Brüsszel (1)