Újra Nyitott Balaton!

2014. október 14.
A tavaszi sikeres összefogás után, idén ősszel ismét megrendezésre kerül a teljes régiót átfogó Nyitott Balaton elnevezésű programsorozat, ahol a szervezők alapvető célja megmutatni, hogy a Balaton nem csak a nyári, fürdőzésre alkalmas időszakban jelenthet vonzó úti célt a turisták számára, hanem ősszel is képes olyan kínálatot biztosítani, amiért érdemes ideutazni.

Az egyedülálló eseményhez számos szolgáltató is csatlakozott, akik örömmel fogadták a kezdeményezést – főleg az idei esős-borús nyár után.
A rendezvény fő témája, a bor és a gasztronómia. Nyitott pincék, és vendéglők sokaságával találkozhatunk, melyeknél nemcsak a legízletesebb balatoni falatok és nedűk biztosítottak, hanem transzfer is, így nem kell senkinek sem lemondania egy finom pohár borról vagy pálinkáról sem. A múzeumokban régi magyar filmalkotásokat tekinthetünk meg, a természet szerelmesi pedig kültéri programok között válogathatnak, így lehetőség lesz kincset keresni Balatongyörökön vagy kirándulni és kerékpártúrázni szerte a régióban. A Balaton Riviérán ezúttal disznóvágás és tökös verseny kerül a középpontba, igazi zenés, jókedvű mulatságra van kilátás, de a legkitartóbbak teljesítménytúrára is nevezhetnek a településen. Végül, de nem utolsó sorban Balatonföldváron ismét részt vehetünk azon az oknyomozó túrán, mely végigkalauzol bennünket a város legizgalmasabb helyszínein és a végén még azt is megtudhatjuk, ki ölte meg Heltai Gáspárt.

Az esemény október 22. - november 2. között várja azokat, akik szeretnének kicsit kiszabadulni a szürke hétköznapokból és szeretnének feltöltődni a Balaton partján. A programokról valamint az akcióban részt vevő szolgáltatókról a rendezvény hivatalos honlapján lehet tájékozódni.
http://www.nyitottbalaton.hu/

megosztás
hozzászólások
deviza (1), biztosítás (2), fitt (1), Kovács Patrícia (1), ajánló (1148), posta (1), kitüntetés (6), Horvath Terez jegyzo (29), sofőrszolgálat (1), Balatoni Kurzusok (8), torkos csütörtök (3), pszichoterápia (1), Pál Attila (1), párbajtőr (1), utca embere (8), Hollywood (1), szépségápolás (8), 2016 (2), Csikós Beatrix (1), munkanelkuli (2), árviz (2), regatta (2), baleset (169), jég (5), parkoló (4), La Montanara (1), Visionet (1), Joós Attila (1), vendeglátás (6), Budapest (3), rádió (1), Ferenc pápa (1), web (5), női gombolkodó (5), LMP (4), Zala Volán (1), Zsittnyán Tamás (1), gyógyszertár (1), gazdasag (363), Schmied Zoltán (1), karrier (1), MTI (595), Bezerics (1), köztársasági elnök (1), Golden Globe (3), DJ Gerysson (1), Keszthelyi Városvédő Egyesület (6), Gulyás Orsolya (2), országgyűlési képviselőjelölt (11), hazassag (6)