Újra megválasztják Magyarország szépét

2014. július 05.
Idén nagyszabású gála keretében derül ki, ki lesz a legszebb magyar lány. A Miss World hazai versenyére több ezer lány jelentkezett, közülük választották ki az elő- és a középdöntőn a legszebb 20 hölgyet. Ők hamarosan egyhetes felkészítő táborba mennek, hogy a legjobb formájukat hozzák majd a döntőn.

A szépségverseny mottója „Beauty with Purpose”, azaz a szépség nem csak önmagáért való, célja kell, hogy legyen, mégpedig az, hogy ráirányítsa a figyelmet azokra, akik támogatásra, segítségre szorulnak, akik a legsebezhetőbbek. A Miss World verseny története egészen 1951-ig nyúlik vissza. Az évek alatt egyre népszerűbb lett, jelenleg 107 országban több mint két milliárdan követik figyelemmel a nemzetközi döntőt.


 
A felkészítő táborban több kisebb versenyen mérik maj össze tudásukat. Négy előfutam lesz: Bikini, Sport, Talent és Face kategóriákban.
 
A táborban további négy lány esik majd ki a versenyből, így csak a legjobb 16 kerülhet a döntőbe, amit élőben közvetít az M1 és a Duna World. A nagyszabású gálán a hölgyek több körben mutatkoznak be. Az összes tour ruháját verseny egyik főtámogatója, az Il Bacio di Stile biztosítja a szépségeknek, kivéve a nemzeti viseletet, melyet a szakma kiválósága, Náray Tamás tervezi a hölgyekre. A showműsorban ismert hazai sztárok exkluzív produkcióit is láthatják a nézők.
 
A Magyarország Szépe két házigazdája, a nemzetközileg elismert színésznő, Osvárt Andrea, valamint az MTVA népszerű műsorvezetője, Harsányi Levente lesznek.
 
A Miss World a világ legnépszerűbb és legnézettebb szépségversenye, magyarországi megrendezésének jogaival kizárólag a Magyarország Szépe Kft. rendelkezik. Több mint 140 országban van jelen a műsor. A Miss World Hungary mindenkinek egyenlő esélyt biztosít arra, hogy megmérettesse magát, a hazai nyertes képviseli majd hazánkat a londoni nemzetközi döntőn októberben.

megosztás
hozzászólások
Hévíz gyógyfürdő (112), hosegriado (7), Illés Fanni (1), Szutrély Péter (7), Naszádos Péter (12), efott (6), mobil (2), Rejuvena (19), alternatív gyógymód (1), zeneszerző (1), holokauszt (1), regatta (2), Puskás Tamás (3), europa-bajnok (5), Suba Alexandra (1), Szőcs Tamás (1), parkolás (8), Helikoni ünnepség (4), Keszthelyi Kiscápák (6), vasút (10), google (3), vendeglátás (6), repuloter (64), golf (11), időkép.hu (2), Csöre Gyula (1), Pete Krisztina (1), képviselő-testület (37), Serenity Hill (1), díj (4), videó (1), tűzijáték (1), Kertész Sándor (5), Együtt (1), építész (3), cégtörlés (3), DJ Gerysson (1), EU (14), gyilkosság (1), Spar (1), Halott pénz (1), Zala Megyei Rendőr-főkapitányság (136), Selmeczy Zsuzsanna (5), facebook (15), tispol (3), Fodor Edith (3), power-bank (1), Vigántpetend (1), Owaimer Aisha (1), vonyarcvashegy (158)