Újabb adag homok a sivatagba?

2016. március 10.
Van egy óra hajnalban, amelyet mindennél jobban szeretek: ez a pirkadat órája. Ilyenkor pinkbe és narancsba borul a világ, s az ég olyan elképzelhetetlen színekben pompázik, hogy a lélek belemosolyog. Szeretném, ha tovább tartana ez az óra, hogy a lelkem feltöltődhessen, de ez persze nem lehetséges.

Ahogy egyre jobban behatolunk a tavaszba, egyre korábban pirkad, egyre nyúlnak a napok, és lassan átfordulunk a nyári időszámításba: hamarosan óraátállítás, és a hőmérséklet is egyre kellemesebb. Sándor, József, Benedek, a három jómadár már úton van, és minél langyosabb a levegő, annál több ruhadarab kerül le rólunk. Amikor a szekrény mélyéről előbányásszuk a tavalyi lenge ruhákat, rájövünk: megint nincs egy rongyunk sem, amit felvehetnénk!

Erre a pillanatra tapintott rá kiváló érzékkel a keszthelyi Balaton Színház, amikor a nők hete jegyében meghirdette Szépségdélután névvel rendezvényét március 5-re. A kivételes szombati munkanap után hazafelé így csalhattunk néhány órácskát csak magunkra: a színházban divat- és sminktrendbemutató várt minket. A színes és fiatalos ruhakreációk Tóth Xénia divattervező munkái, a modellek frizurája Horváth Szabina és Rácz Dóra, a sminkje pedig Laposa Zsuzsanna (Rejuvena) keze munkáját dicséri. De nem csak a modellek részesülhettek a jóból: a szépségszalon standján kiállított minőségi krémekkel mi is meglephettük magukat, mellé profi sminket és néhány jó tanácsot is kapva útravalóul.
Nem mellesleg két remek előadás is elhangzott a szépséggel kapcsolatban. László Anikó, a Dr. Ron Kadir Laboratories ügyvezetője, vezető trénere és sminkmestere a cég kozmetikumait, Mátrai Gabriella, a Rejuvena Esztétika tulajdonosa pedig az arc- és alakformálás hatékony, orvosilag támogatott, már Hévízen is elérhető rendszereit mutatta be.

– A Dr. Ron Kadir Laboratoriesnak már több mint ötvenévnyi tapasztalata van a bőrápolás területén. A cég a szépségszakma élvonalában dolgozó kozmetikusok igényeinek és minőségi elvárásainak megfelelő termékek fejlesztésével és előállításával foglalkozik – ejtett néhány szót a kozmetikai cégről László Anikó, majd rátért a gyakorlatiasabb – és a hölgyeket fokozottabban érdeklő – témákra: megtudhattuk, mi a különbség a professzionális és a nem professzionális kozmetikumok között, mire jó a maszk, mi a szerepe a hidratáló és a tápláló szérumnak. Végre megértettük, hogyan hat a hialuronsav, miért fontosak az antioxidánsok, és az őssejtek mint nehézfegyverek milyen esetekben vethetők be. László Anikó hangsúlyozta: a legszebb az ízléses, az arc szimmetriájával összhangban lévő smink, és felhívta a figyelmet a gyakran elkövetett sminkelési hibákra.

– Miért hoztunk látszólag újabb adag homokot a sivatagba? Miért hoztunk újabb kezeléseket Hévízre? Azért, mert nemhogy Hévízen, de talán az egész országban nincs még egy logikai rend szerint összeállított, kiváló minőségű, átfogó gépkínálat, mint nálunk. A gépek és a rendszerek szoros összefüggése, egymásra épülése az arc-alak formálás teljes körét lefedi a kozmetika és a plasztika között – ezt már Mátrai Gabriella, a Rejuvena Esztétika tulajdonosa sorolta. – Szeretnék néhány év múlva a Nők Lapjában arról olvasni, hogy Zala megyében vannak a legszebb és legápoltabb nők, mert lehetőségük van más, hatékonyabb megközelítés szerint formálni és szépíteni magukat.
– Mi nem zsírt bontunk, hanem komplex módon kezeljük a testet: kézi és gépi úton. Így követni tudjuk a test reagálását a változás során, hogy maximális hatékonyságot érjünk el. Az arckezelés terén több frontot nyitottunk rövid, közép- és hosszú távra. Szeretnénk a Kadir teljes portfólióját fokozatosan bevezetni, hogy sikerrel vegyük fel a harcot az idővel – tette hozzá Mátrai Gabriella.
Az esztétikai szalon vezetője azt is elmondta: standjukon az érdeklődők megtekinthetik az otthon is használható, hordozható rendszereiket, hévízi szalonunkban pedig a legmodernebb gépeket is kipróbálhatják. A szalon munkatársai készséggel segítenek a bizonytalanabb vevőknek mind a kezelések, mind az itt megvásárolható Kadir termékek kiválasztásában.

megosztás
hozzászólások
képviselő-testület (37), köztársasági elnök (1), magyar dal napja (8), Ugrimanók (1), Naszádos Péter (12), tartozás (1), Életfa iskola (2), gépjármű (1), Golfclub Imperial Balaton (2), Joós Attila (1), párbajtőr (1), Aradvári László (1), karate (2), Babos Lajos (1), temetés (2), kiállítás (16), web (5), Oroszlán Zsolt (2), menza (2), diákolimpia (1), munkaszünet (1), rezidance (5), riporter (1), karnevál (1), Darren Cranmer (2), shotokan (1), ellenőrzés (2), Otthon Centrum (1), LMP (4), Radnóti Miklós (1), előadás (14), pedagógus (6), év fürdője (4), Gyarmati Noémi (1), Szeiler (63), munkaviszony (1), karrier (1), ruha (2), idegenforgalmi adó (1), idojaras (262), szuperhold (1), Pápai Gábor (6), Happy Dixieland Band (8), tranzakciós díj (1), percdíj (1), Sáringer-Kenyeres Tamás (5), Fejér György Városi Könyvtár (52), helikon (41), golf (11), pannon egyetem (12)