Új szolgáltatásokkal csábítja a környékbelieket a hévízi Carbona

2014. február 06.
A hévízi NaturMed Hotel Carbona az idei évben a környező települések lakosai számára is vonzó újdonságokkal bővíti kínálatát. Tapodi Attila a Carbona januárban kinevezett vezérigazgatója hangsúlyozza, hogy erősíteni kívánja az együttműködést a régió vállalkozásaival is. A Carbona csütörtökön átvette a TÜV Rheinland Star tanúsítványt, amelyet Magyarországon elsőként a szálloda Attila étterme kapott meg.

Magyarország legjobban teljesítő négy csillag superior szállodája, a hévízi NaturMed Hotel Carbona idén több olyan szolgáltatást vezet be, amelyek a környező települések lakosait szólítják meg az egészség, a szépség, a fitness és a közösségépítés témakörében. A tervekről Tapodi Attila, a NaturMed Hotel Carbona vezérigazgatója a TÜV Rheinland Star minősítés átvétele alkalmából beszélt.

2014 tavaszán készül el a Carbona fürdőjének sóterápiás részlege sóbarlanggal és sómelegedővel, mely egész évben nyitva áll majd a környékbeliek számára is. Légúti betegségek, allergiás panaszok enyhítésére, de akár nőgyógyászati panaszok kezelésére is megoldást nyújt a sóterápia. Fitness és mozgásterápiás lehetőségek is rendelkezésre állnak a Carbona modern kardió gépekkel felszerelt fitness termében. Az idei évtől mindenki számára elérhető az X-body és a Flabelos, illetve olyan diagnosztikai szolgáltatások, mint például a testzsír-analízis.

A Magyar Termék Nagydíjjal elismert és most már TÜV Rheinland Star tanúsítvánnyal is minősített Attila étterem a speciális étrendet követőknek és ételallergiában vagy ételérzékenységben szenvedőknek is megoldást kínál. A paleo, bio, reform, vegán, cukormentes, glutén-, laktóz- és laktán-érzékenyek számára kialakított étrend mellett a Carbona kiemelt figyelmet szentel a gyermekek egészséges táplálkozására is.
A tavasztól őszig tartó időszakra tematikus heteket tervez Hévíz legnagyobb szállodája, melyek keretében többek között a régió gasztronómiáját és borkínálatát is megismerhetik az érdeklődők. Az ingyenesen látogatható eseményeket élő zene teszi teljessé, ahol táncos programok is várják a szórakozni vágyókat.

Nemcsak a környékbelieknek kívánunk többet nyújtani szolgáltatásainkkal, de szeretnénk támogatni a régió vállalkozásait is beszállítói együttműködéseken keresztül. Fontosnak tartjuk, hogy értékláncunkban egyre több helyi erőforrás képviseltesse magát és együtt vegyünk részt az értékteremtő folyamatokban”- hangsúlyozta Tapodi Attila, a NaturMed Hotel Carbona vezérigazgatója.

megosztás
hozzászólások
VOLT fesztival (7), ruha (2), táska (1), hirdetés (1), férfi (1), zápor (1), felmeres (10), szüret (4), csillaghullás (2), Top 50 (1), belfold (1440), Hévíz gyógyfürdő (112), recept (178), margaret thatcher (1), középiskola (1), shotokan (1), Street Festival Keszthely (1), helikon (41), reklám (1), Taliándörögd (1), EU (14), cigaretta (13), atlétika (6), Bartha Gábor (34), termálfürdő (1), repuloter (64), nyár (1), Rio 2016 (32), Selmeczy Zsuzsanna (5), dinnye (1), alakformálás (6), természet (2), Örvényeshegy Piknik (3), Ifi Ferenc (1), Asperger-szindróma (1), Kapolcs (1), Palya Bea (1), garázsvásár (1), vízilabda (2), drogmentes (1), proa (1), utazas (15), nyugdij (8), fagylalt (6), Alsópáhok (51), Puskás Tamás (3), augusztus 20. (5), holokauszt (1), Kovács Viktória (4), fitt (1)