Új korszak kezdődött a Monitor életében: itt a Monitor Extra!

2014. július 01.
Annyi minden történt velünk az utóbbi időben, jó és kevésbé jó is. De mi mindig új erővel indulunk neki a holnapnak. Folyamatosan azon ötletelünk, milyen pluszszolgáltatásokat, újításokat tudunk az olvasóinknak nyújtani.

Nagyon szépen bővül a közösségi csoportunk, több mint 6600 követőnk van, a többségük hétről hétre küld nekünk fotókat Keszthelyről, a Balatonról, a távolabbi csodás helyszínekről, vagy éppen a foci-vb szurkolói nevettetnek meg bennünket, ha megosztják velünk a nagy meccs előtt vagy után készült képeket. Ezúton is köszönjük nekik!

Legújabb „gyermekünket” ünnepelhetjük most közösen. A Monitor Extra kötetlenebb megfogalmazásban, de nem bulvárosan, színesebben, de nem vakítóan, nagyobb szabadsággal, mégis a földön maradva a városunk, a kistérségünk, a megyénk, sőt a messzebb fekvő vidék életét kínálja az olvasóknak minden hónapban. Továbbra is fontos számunkra a tájékoztatás, legyen az közélet, kultúra, sport, egészség vagy éppen gasztronómia. Nem feledkezünk meg az olvasmányos tartalomról és a látványosabb szerkesztésről sem.

Keressen bennünket minden hónap elején a postaládájában!

Letölthető formában itt!

megosztás
hozzászólások
korábbi híreink
megemlékezés (10), biztosítás (2), utazas (15), Hírek képekben (10), szavazas (9), közétkeztetés (4), gyógyszertár (1), dinnye (1), mentő (9), építész (3), idegenforgalmi adó (1), Bóka István (1), Berecz András (1), érettségi megoldás (5), nyaralas (12), sütemény (1), Biró Róbert (15), kerekpar (20), Négeli Noémi (1), hazassag (6), autóbusz (1), Amazon (3), Polgár Zsolt (1), Hévíz SK női kézilabda csapata (1), szilveszter (5), zápor (1), strand (19), szűrés (1), szerelem (1), Novák Péter (1), Cserszegtomaj (123), Halház kft (1), Bibó Gimnázium (1), pedagógus (6), jogosítvány (1), csillaghullás (2), voroskereszt (24), oktatas (347), Magyar Telekom (1), tappenz (1), LMP (4), korhaz (92), rezsi (18), Németh Veronika (1), Együtt (1), pálinka (2), Krasznai István (1), szauna (2), Eurovíziós Dalfesztivál (1), google (3)