Új korszak kezdődött a Monitor életében: itt a Monitor Extra!

2014. július 01.
Annyi minden történt velünk az utóbbi időben, jó és kevésbé jó is. De mi mindig új erővel indulunk neki a holnapnak. Folyamatosan azon ötletelünk, milyen pluszszolgáltatásokat, újításokat tudunk az olvasóinknak nyújtani.

Nagyon szépen bővül a közösségi csoportunk, több mint 6600 követőnk van, a többségük hétről hétre küld nekünk fotókat Keszthelyről, a Balatonról, a távolabbi csodás helyszínekről, vagy éppen a foci-vb szurkolói nevettetnek meg bennünket, ha megosztják velünk a nagy meccs előtt vagy után készült képeket. Ezúton is köszönjük nekik!

Legújabb „gyermekünket” ünnepelhetjük most közösen. A Monitor Extra kötetlenebb megfogalmazásban, de nem bulvárosan, színesebben, de nem vakítóan, nagyobb szabadsággal, mégis a földön maradva a városunk, a kistérségünk, a megyénk, sőt a messzebb fekvő vidék életét kínálja az olvasóknak minden hónapban. Továbbra is fontos számunkra a tájékoztatás, legyen az közélet, kultúra, sport, egészség vagy éppen gasztronómia. Nem feledkezünk meg az olvasmányos tartalomról és a látványosabb szerkesztésről sem.

Keressen bennünket minden hónap elején a postaládájában!

Letölthető formában itt!

megosztás
hozzászólások
Csengei Agota (16), karrier (1), Pálfi Attila (1), Naszádos Antal (1), Hegyi Roland (HR) (5), Télikert (5), Palásthy Bese (1), homoszexualis (1), MTI (595), gépjármű (1), Semmelweis (2), fitnesz (1), gyermek (12), keszthely foter (201), boksz (3), hullámmasszázs (1), törvény (1), Keszthelyi Egyesített Szociális Intézmény (2), kiállítás (16), MSZP (17), shotokan (1), keszthely balaton kekszalag (5), Joós Adél (1), diploma (4), Kertész Sándor (5), Pálfi László (1), tour de france (1), jóga (1), migráns (3), TDM (3), Együtt (1), Szeiler (63), alpolgármester (2), Marsalkó Dávid (1), maraton (59), webmark (2), georgikon dse (7), proa (1), kovács (1), étrend (4), dinnye (1), keszthelyi-hegység (1), kalendarium (831), Balatongyorok (136), Giro d'Italia (1), Kardos Gábor (6), női gombolkodó (5), alga (1), Libás (2), ipsos (1)