Új korszak kezdődött a Monitor életében: itt a Monitor Extra!

2014. július 01.
Annyi minden történt velünk az utóbbi időben, jó és kevésbé jó is. De mi mindig új erővel indulunk neki a holnapnak. Folyamatosan azon ötletelünk, milyen pluszszolgáltatásokat, újításokat tudunk az olvasóinknak nyújtani.

Nagyon szépen bővül a közösségi csoportunk, több mint 6600 követőnk van, a többségük hétről hétre küld nekünk fotókat Keszthelyről, a Balatonról, a távolabbi csodás helyszínekről, vagy éppen a foci-vb szurkolói nevettetnek meg bennünket, ha megosztják velünk a nagy meccs előtt vagy után készült képeket. Ezúton is köszönjük nekik!

Legújabb „gyermekünket” ünnepelhetjük most közösen. A Monitor Extra kötetlenebb megfogalmazásban, de nem bulvárosan, színesebben, de nem vakítóan, nagyobb szabadsággal, mégis a földön maradva a városunk, a kistérségünk, a megyénk, sőt a messzebb fekvő vidék életét kínálja az olvasóknak minden hónapban. Továbbra is fontos számunkra a tájékoztatás, legyen az közélet, kultúra, sport, egészség vagy éppen gasztronómia. Nem feledkezünk meg az olvasmányos tartalomról és a látványosabb szerkesztésről sem.

Keressen bennünket minden hónap elején a postaládájában!

Letölthető formában itt!

megosztás
hozzászólások
tenisz (3), állami támogatás (1), efott (6), Balaton-átúszás (1), Kis-Balaton (1), sütemény (1), taverna (25), Joós Attila (1), Ruzsics Ferenc (434), hazassag (6), év fürdője (4), Zalaszántó (1), Fenyves allé (1), A Dal (3), felmondás (1), Bock Bisztró (12), Szent Márton (3), Rio 2016 (32), Keszthelyi Egyesített Szociális Intézmény (2), Jazz Fiesta (2), ZalaSprings Golf Resort (2), környezetvédelem (2), energia (7), tollaslabda (1), Erdély (2), adó (6), Krassói Katalin (1), mentő (9), felmeres (10), Keszthelyi Városvédő Egyesület (6), Sárdi Katalin (1), Hévíz (1219), Owaimer Aisha (1), Naszádos Péter (12), Pura Vida Port (1), Zsittnyán Tamás (1), Tóth Gergely (1), ellazulás (1), Top 50 (1), Gyertyánági Endre (1), okmányiroda (1), ÉrtékTrend (35), fa (1), szex (9), jogszabály (1), pálinka (2), nagyméret (1), mellrák (1), luxor (99), rezsi (18)