Túl a húszezredik nézőn

2011. december 06.
Az idei esztendő húszezredik nézőjét fogadhatta december 5-én a Fontana Filmszínház. A művelődési központ vezetése és az önkormányzat felkészült a vendég fogadására: Czibor Anita Keszthely-Kertvárosi lakos meglepetéssel, de nagy örömmel fogadta, amikor Papp Gábor polgármester, Halász Gábor, a művelődési központ igazgatója és Szaknyéri András, a mozi üzemeltetője ajándékkal fogadták őt.

- Nagyon szeretek moziba járni, a hévízi Fontana mozi műsorában mindig találok kedvemre valót – mondta a húszezredik vendég.
- Büszke vagyok arra, hogy akkor, amikor országosan a mozik nézettsége negatív rekordokat dönt, Hévízen sikerült fordítanunk ezen a helyzeten, és az elmúlt időszakhoz képest megsokszorozhattuk a nézőszámot – jelezte Halász Gábor, aki ez évben az ország egytermes kismozijai között is a dobogó legfelső fokán tudhatja a Fontana Filmszínházat.
Az igazgató elmondta: a sikert marketing eszközök segítségével érték el, valamint azzal, hogy a hévízi programokhoz minden esetben tudott csatlakozni a mozi is különleges, kifejezetten az adott rendezvényhez kötődő kínálatával.
- Nem titok: mi népszerű mozit szeretnénk; Hévíz nem engedheti meg, hogy csupán egy szűk rétegnek szolgáltasson műsort, így ennek a célnak megfelelően alakítjuk kínálatunkat – így Halász Gábor.
A húszezredik nézőnek járó ajándékot – Fenyő Iván dedikált dvd-jét, virágcsokrot, ajándékcsomagot, és egy Czibor Anita névre kiállított réztáblát, melyet egy mozi székre helyeznek ki – Papp Gábor polgármester adta át Czibor Anita részére. A polgármester hangsúlyozta: az, hogy egy kisváros kis mozija az idei évben a húszezredik látogatóját tudta fogadni, megnyugtató jelzés arról, hogy a hévízi mozit nemhogy elsorvasztani nem kell, nem lehet, hanem érdemes a további fejlesztésekre is.
A mozit vezető Szaknyéri András pedig úgy nyilatkozott: számára öröm a látogatói létszám növekedése mellett az is, hogy a műsorkínálatban nagyobb kreativitással tud dolgozni, s a vendégek elégedettek a város moziajánlatával.

megosztás
hozzászólások
Tóth Csaba (3), shotokan karate (3), Top 50 (1), apartman (3), matolcsy gyorgy (1), tenisz (3), szalloda (59), Jobbik (10), idojaras (262), sztár (2), Halház kft (1), euronews (1), pálinka (2), íjászverseny (1), tappenz (1), egészség (131), Szent Mihály (1), Rózsakert étterem Hévíz (1), gyed (3), Év fája (1), Bradley Cooper (1), drog (3), Hosszú Katinka (2), shotokan (1), test (1), Aradvári László (1), barista (3), temetés (2), meiszner kati (16), jótékonyság (3), Czigány Sándor (2), Pápai Gábor (6), óraátállítás (3), kormánymegbízott (1), police (513), repülőtér (21), Kovács Beatrix (1), díj (4), triatlon (13), angus marha (1), Kerner Gábor (2), Biró Róbert (15), keprol kepre (7), állatkínzás (2), vendeglátás (6), Bringatanya (2), esztétika (8), Bibó Gimnázium (1), Bock Bisztró (12), Németh Veronika (1)