Tudom, hogy mit csinálsz a következő napokban!

Tudom, hogy mit csinálsz a következő napokban!

2016. szeptember 26.
Milyen programok várnak ránk a héten? Lesz Csernus-est és Ablolut Night Keszthelyen, ökönyvbemutató és gasztrotúra Gyenesdiáson, no és rajtol az I. Cserszegtomajfutás. De kínálunk még több eseményt is, nézzétek meg!

Csernus est
Az önbizalomról, illetve annak hiányáról, a félelmekről, a konfliktusokról és ezek megoldásáról is szó lesz szeptember 27-én dr. Csernus Imre psziciáter előadásában. Az Önbizalomhiány és félelmek című est 18 órakor kezdődik a keszthelyi Balaton Színházban. Jegyek a helyszínen is vásárolhatók, az ár 2300 Ft.

Absolut Night
Ha kedd, akkor Bexi Klub! Fergeteges bulit ígérnek a rendezők, s talán ez előre borítékolható is. Hiszen ott leszel te, a barátaid, az Absolut vodka, a lejátszók mögött pedig DJ Krasznai. Ne felejtsd: Absolut Night a Bexiben, Keszthelyen, szeptember 27-én 22 órától!

Zenélő Gyenesdiás
A Zene Világnapja tiszteletére közös örömzenélést szervez szeptember 30-án kora este Gyenesdiáson, a Varázshangok az Egészségért Egyesület.  Fél héttől kilencig a gyenesdiási általános iskolában várják a szervezők a zeneszerető közönséget kellemes muzsikával és jó hangulattal.


Excanto együttes Hévízen
Szeptember 30-án pénteken 19 órakor kezdődik a hévízi Református templomban az Excanto régi zene együttes koncertje. A belépés ingyenes!

I. Cserszegtomajfutás
Panorámás, változatos pályán indítják el szombaton az I. Cserszegtomajfutás mezőnyét 10 órakor. A hagyományteremtő szándékkal életre hívott futóversenyre helyszíni nevezés már nem lehetséges, de a versenyzőket buzdítani igenis ér! Szóval, gyertek minél többen! Találkozzunk Cserszegtomajon október 1-jén!

III. Gyenesi Íz-lelő
Harmadik alkalommal invitál gasztrotúrára a Gyenesi Íz-lelő okóber elsején 11 órától. Más-más hangulatú és kínálatú vendéglátóhelyek csatlakoztak most is a programhoz, ahol különleges menüvel és finom italokkal várják mindazokat, akik belekóstolnának Gyenesdiás őszi ízeibe. A nap A Darnay pince, rendezvénypajta és piknikkertben zárul, ahol fél héttől Irsai Zsigmond szólógitár estje varázsol kellemes hangulatot és emlékezetes pillanatokat.

A Séf
A Balatoni Kurzusok és az Oldalas magazin bemutatja Lukács István a Séf című könyvét október 3-án öt órától a gyenesdiási Darnay pince, rendezvénypajta és piknikkertben.


Programok, egy kicsit távolabb
Tök jó nap Fonyódon
Rengeteg tökös étel, tökfaragás tök jó programok, Lord szuperkoncert és tök sok érdekesség vár rád is október első napján a fonyódi piacon 10 órától.

Európai Madármegfigyelő Napok
Az országon átvonuló és a nálunk telelő madarakat figyelhetitek meg október 2-án a Kis-Balatonnál az Európai Madármegfigyelő Napok keretén belül. További információ a Balaton-felvidéki Nemzeti Park honlapján. www.bfnp.hu

Programok egy kicsit másképp
TRX Keszthelyen
Ha fittebb és csinosabb szeretnél lenni, na és mindezt egy jó csapatban akkor első lépésként vedd a telefonod és hívd a 06-30-587-8330-as számot. A többit pedig bízd a TRX Team Keszthely tapasztalt edzőire.

Pályán a Georgikon DSE
Október 2-án a Csokonai ÁMK-ban az Ácsi Kinizsi ellen lép pályára a keszthelyi Georgikon DSE férfi kézilabdacsapat. 14 órától buzdítsuk együtt a fiúkat a lelátóról.

megosztás
hozzászólások
erdekes (538), Zalaköveskút (1), Polgári vélemény (6), Helikoni ünnepség (4), helyesírás (1), Horváth Lászlóné (1), tavasz (1), állatkínzás (2), Taliándörögd (1), statisztika (2), állami támogatás (1), Fehér szalag (1), sütemény (1), Baptista Szeretetszolgálat (1), traffipax (4), karrier (1), Márton nap (1), Halház kft (1), tispol (3), Bibó Gimnázium (1), könyv (1), Szeiler Stúdió (32), reklám (1), Palásthy Bese (2), fogyasztóvédelem (1), Balatonátcsúszás (1), atlétika (6), menza (2), egynapos sebészet (1), 2016 (2), Ranolder (1), kilométer (1), Keszthelyi Yacht Kikötő (50), Balaton Sound (2), Apák napja (1), gyilkosság (1), kerekpar (27), utánpótlás (1), Németh Veronika (1), Egészségfejlesztési Iroda (1), Alsópáhok (51), tanulmány (11), étrend (4), keresztény (2), természetgyógyászat (2), Ugrimanók (1), migráns (3), Joós Attila (1), beruházás (2), Polgár Zsolt (1)