Több mint 60 luxusautó parkolt a keszthelyi Festetics-kastély parkjában

2019. május 15.
Harmadik alkalommal hívta össze Magyarországon a luxusautó tulajdonosokat a Cars and Coffee, hogy egy zártkörű rendezvény mellett a nagyközönségnek is bemutassák a különleges autókat.

Több mint 3 milliárd forint volt az összértéke azoknak a luxusautóknak, melyeket 2019. május 12-én, a keszthelyi Festetics-kastély parkjában csodálhatták meg az érdeklődők.

Sokan úgy gondolják, hogy Magyarországon nincsenek luxusautók, pedig, ahogy most is látható, egyre többen boldog tulajdonosai ezeknek a lenyűgöző autóknak – mondta körbemutatva a kastélyparkban Bodrog Péter, a program főszervezője.

Magyarországon kívül Szlovákiából, Romániából, Lengyelországból, Szlovéniából, Horvátországból, Ausztriából, Olaszországból, Németországból érkeztek a Ferrarik, BMW-k, Lamborghinik, Audik.

Péter a CsodalatosBalaton.hu portálnak elmesélte: céljuk az volt volt, hogy egy nagy családot hozzanak össze az autótulajdonosokból. A tavaly megtartott első, siófoki rendezvényen 80 autó, az őszi találkozón 78, az idei siófoki zártkörű  programhoz pedig több mint 100 luxusautó csatlakozott, melyekből 60 mutatkozott be Keszthelyen a Festetics-kastély parkjában.

Ausztráliától Amerikán át több országban is szervez a Cars and Coffe találkozókat, és örülünk, hogy Magyarország is a színhelyek között van. A luxus sportautó találkozó Chiléből indult, s 45 ország 60 városában rendeztek meg eddig évente több alkalommal is találkozókat.

Idén még egy rendezvényt tartanak Budapesten, majd 2020-ban, a már ötödik magyarországi találkozón ismét Keszthelyen nézhetők meg az autócsodák.

Siófokról indultak a keszthelyi Festetics-kastélyba a luxusautók, s a több száz érdeklődő sorfala között dübörgő hanggal érkeztek a kastélyparkba.

Közelebbről is megtekinthették az érdeklődők az autócsodákat

A kiállított autók közül a kék Lamborghini …

… és ez a 200 milliós Ferrari 812 Superfast Mansory volt a legkülönlegesebb!

További fotók a képgalériában!

megosztás
hozzászólások
korábbi híreink
születés (16), világbajnokság (2), vendégéjszaka (2), tanulás (2), étrend (4), tanulmány (11), meiszner kati (16), érettségi megoldás (5), Tóth Levente (2), skandinav lotto (81), monitormagazin (107), cselgáncs (1), csokoládé (2), idegenforgalmi adó (1), könyvbemutató (2), gyermekbarát (2), Magyarország tortája (1), Tour de Hongrie (2), Nagykanizsa (1), tenisz (3), Monitor konyhája (80), Magyar Telekom (1), szerelem (1), VOLT fesztival (7), muzeum (55), lakás (3), Csöre Gyula (1), Krepsz-Kapai Bernadett (1), szauna (2), Kányavári-sziget (1), szerencsejatek (630), tornádó (1), egeszsegugy (266), Szent Márton (3), Anna-bál (2), Torsa Dániel (1), Player's Restaurant & Bar (2), CT (3), színház (5), Bringatanya (2), farsang (2), garázsvásár (1), Halház kft (1), Ács István (10), boldog (1), Kapolcs (1), augusztus 20. (5), Dublecz Karoly (2), vírus (1), zeneszerző (1)