Tejben-vajban

2011. november 26.
A Nyugat-balatoni Turisztikai Nonprofit Kft., a Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft. és a Zalakarosi Turisztikai Egyesület közös szervezésében zajlott november közepén Tejben-vajban fürösztünk elnevezéssel az a lazító wellnesses tanulmányút, amelyen a meghívott vendégek Hévízen és Zalakaroson jártak.

A részt vevő újságírók az út során megismerkedhettek a két város wellness- és egészségturisztikai kínálatával. A hévízi nap finom zalai ebéddel kezdődött, amely után a résztvevőknek igencsak jólesett az úszás a tóban, valamint a frissítő nyak- és hátmasszázs.
Az estét finom vacsora zárta, amelyen Papp Gábor polgármester is tiszteletét tette, rövid köszöntővel fogadta a sajtó képviselőit.
Péntek reggel a római kori romoknál kezdődött a nap, ahol Papp Gábor polgármester és Kepli József János alpolgármester részletesen bemutatták a projektet, beszéltek a korábbi, valamint az ide tervezett kulturális és infrastrukturális fejlesztésekről.
A nap ismét kényeztető wellnesskezelésekkel folytatódott: a thai lábmasszázs után a sóbarlang különleges hatásait próbálták ki a résztvevők.
A tanulmányúton többek között a Nők Lapja, a Népszabadság, az Itthon Otthon újság, a Turista Magazin, a Piac és Profit újság munkatársai vettek részt.

megosztás
hozzászólások
bíróság (8), középiskola (1), álláshirdetés (18), jövőkutatás (1), idegenforgalom (174), Love your belly (2), antsz (15), Kvárta Mátyás (44), barista (3), nav (29), országgyűlési képviselő (33), verseny (2), Zala folyó (1), jaras (36), dinnye (1), Orbán Viktor (3), sportlövő (2), Bagyinka Tímea (1), tranzakciós díj (1), kereskedelem (1), Ugrimanók (1), Németh Veronika (1), minisztérium (7), Cséby Géza (5), oscar (13), Kányavári-sziget (1), Clemens Zsófia (1), web (5), parkoló (4), internet (20), reklám (1), béremelés (2), magyar dal napja (8), jótékonyság (3), utca embere (8), kalendarium (831), pápa (1), Horváth Szabina (1), divat (4), népszavazás (1), Fodor Edith (3), Kvarda Attila (25), Horvath Terez jegyzo (29), kollégium (1), Szent Mihály (1), Golgota Baptista Gyülekezet (1), felmondás (1), energia (7), néptánc (4), Koósz Attila (1)