Tegyél fel a nagyszínpadra!

2012. május 25.
Ezzel a címmel elindult a magyar és a nemzetközi fesztiváltörténelem első közösségi képregénye, amelyben a Borsodi Hegyalja Fesztivál, a Fehérvári Zenei Napok és a Szegedi Ifjúsági Napok közönsége együtt rajzolja Sanyi, a bagoly és Méjhem, a nyúl zenei karrierjének történetét.

A fesztiválozók nem csak a sztorit alakíthatják, de akár igazi fesztivál-szuperhősként, rajongóként vagy más szereplőként maguk is
képregényhősökké válhatnak. A Tegyél fel a nagyszínpadra! social comics szereplőiként akár azok a hegyaljások, SZINesek, FEZENesek is lehetnek nagyszínpados fesztiválfellépők, akik zenélni nem tudnak, fesztiválozni viszont annál inkább, és ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy már most a zsebükben van a május 31-ig akciós áron vásárolható bérletük kedvenc fesztiváljukra.

Sanyi, a bagoly már tavaly is nagyban fesztiválozott. A Hegyalja és a SZIN hivatalos baglyaként ott volt az események sűrűjében – a koncerteken, a back stage-ben és a pultoknál is. Úgy rákapott a buli ízére, hogy idén nem csak a meglátogatott fesztiválok számát, de a tétet is emeli: a Hegy’ és a SZIN mellett a FEZENt is kinézte magának, és nem a közönségbe, hanem egyenesen a nagyszínpadra vágyik. A tervébe beavatta barátját, Méjhemet, a nyulat, akivel együtt vágnak neki a r’n’r császársághoz vezető útnak. A nagyszínpadra és a világhír felé vezető útjuk minden pillanatát a Tegyél fel a nagyszínpadra! blogon dokumentálják.

megosztás
hozzászólások
konyha (1), Puskás Tamás (3), Keszthelyi Városvédő Egyesület (6), Oláh Péter (2), Sárdi Katalin (1), advent (226), videó (1), országgyűlési képviselőjelölt (11), paleo (13), női gombolkodó (5), Pál Attila (1), Partics Roland Hunor (1), Taliándörögd (1), telefon (3), arckezelés (1), állatkert (1), nagyméret (1), Happy Dixieland Band (8), Aradvári László (1), verkli (5), gyász (1), ló (1), bezárás (1), himnusz (1), ország torta (1), hűtőgépcsere-program (1), cigaretta (13), táska (1), étel (3), Orbán Viktor (3), vasút (10), webshop (1), google (3), Bringatanya (2), terápia (4), e-kereskedelem (1), Nagykanizsa (1), minisztérium (7), koraszülött (1), csokoládé (2), koktél (1), Magyar Turizmus Zrt (45), politika (37), vlog (4), aranyérem (1), Szabó Ilona (1), Budapest (3), állatvédő (5), könyv (1), Balatoni Szövetség (3)