Társasjáték klub és "felnőtt megőrző" Keszthelyen - Mert játszani jó!

2014. június 13.
Új klubfoglalkozás indult a keszthelyi Goldmark Károly Művelődési Központban. A keszthelyi GÉMKAPOCS egy kötetlen, barátságos és nyitott közösség, az elnevezés pedig arra utal, hogy a közös játék (a “gém”) összekapcsolja a foglalkozáson résztvevőket.

“Mert az egymással játszani tudó és szerető emberek már közösséget alkotnak – olyan tartalmas közösséget, amilyenből a mai rohanó és elidegenedő világunkban sajnos egyre kevesebb marad. A társas klub tagsága nem intézményesített vagy formális tagság. Nem kell regisztrálni, sem tagdíjat fizetni, és az alkalmak is ingyenesek. Az egész csak arról szól, hogy együtt játszunk, és közben jól érezzük magunkat.” - olvasható a keszthelyi társasjátékos klub honlapján.

Bár a GÉMKAPOCS játékai inkább a felnőtt korosztályt célozzák meg, de a középiskolás korú tiniket is szívesen várnak.  Havonta egyszer kifejezetten gyerekeknek tartanak foglalkozást, ahol családi és gyerekjátékokkal, valamint fejlesztő és oktató játékokkal lehet megismerkedni és játszani.

Rendszeres klubalkalmak

Minden hónap második és negyedik szombatja, általában 16-21 óra között.
Családi / gyermek társas klub: minden hónap első szombat délelőttjén, 9-12 óra között.

További információ: http://gemkapocs.keszthelyonline.hu/

megosztás
hozzászólások
Fidesz (14), beruházás (2), vívás (1), alkalmassági (1), sarmellek (53), Ruzsics Ferenc (434), menekült (1), ponthatar (6), étterem (11), Tar Ferenc (3), Divinyi Tamás (4), Halott pénz (1), autóbusz (1), polgármester (153), szakács (1), táplálkozás (1), Szabó Ilona (1), Pálfi Attila (1), repülőtér (21), erettsegi (72), Tóth Xénia (6), Balaton-átúszás (1), Balaton átúszás (5), adó (6), 3D (1), nav (29), traffipax (4), Balsai Móni (1), La Montanara (1), koktél (1), Budapest (3), drog (3), mav (25), Bradley Cooper (1), telefon (3), sztár (2), cukorbetegség (2), Don (1), magyar (1), punkosdi regatta (9), programajánló (19), menza (2), barista (3), Pálfi László (1), Happy Dixieland Band (8), horgász (5), Magyar Telekom (1), gyógyfürdő (6), VÉDA (1), Zala Volán (1)