Tanítsuk meg gyermekünknek, hogy az apró dolgoknak is örülni kell!

2017. október 12.
Az életben megvan mindennek a maga ideje. Az iskola elkezdésének, majd befejezésének, a munkába állásnak, a házasságnak, és a közös élet elkezdésének is. A gyermekvállalás már nem sorolható ide.

A XXI. században megfigyelhető az a jelenség, hogy a párok egyre később vállalnak gyermeket. Ez számos okra vezethető vissza, és általában vita tárgyává szokott alakulni a téma, hogy jó-e az, ha a hölgyek később vállalnak gyermeket. Modern világunkban fontos a karrier, és ez nem csak az urak, hanem a hölgyek számára is. Egy gyermekneveléshez kell bizonyos anyagi háttér, meg persze számos más dolog is. Azonban manapság elhelyezkedni a munkaerőpiacon egyáltalán nem egyszerű, mire munkát talál valaki az is időbe telik. Napjainkban a gyermekvállalást megelőzi tehát a karrier. A szellemi munkák egyre népszerűbbek a munkát keresők körében, szemben a fizikai munkával. Sőt előfordulhat olyan is, hogy a várandós anyukák szülés után a lehető leghamarabb visszamennek dolgozni, vagy akár otthonról is dolgozhatnak, hiszen a legtöbb munkához ma már elég egy számítógép, vagy egy laptop.  Megfigyelhető hogy a párok mielőtt gyermeket vállalnának, egy háziállatot fogadnak. Ennek oka, hogy megnézzék, előbb hogyan tudnak gondoskodni egy kutyáról. A gyermekvállalás hatalmas felelősség, hiszen ez egy életre szól. Felelősséget kell vállalni a születendő gyermekért, a legjobb körülmények között fel kell nevelni, vigyázni kell rá. Óvodába, és iskolába kell járatni, meg kell tanítani, járni, beszélni, és még sorolhatnánk. Mindez hatalmas türelmet és kitartást igényel. Manapság megfigyelhető, hogy vannak, akiknek nem sok türelmük van gyermekükhöz. Tény, hogy a gyermekek rengeteg időt, és törődést igényelnek. Meg kell hát találni az egyensúlyt, hogy a gyermeknevelés mellett az embernek jusson ideje saját magára is.

Azonban a szülő mindent elkövethet annak érdekében, hogy magának is szenteljen egy kis időt. Amennyiben a gyermek nagyobb lesz, megvehet neki mindent, amit csak kér. Ezzel nagyon vigyázni kell, ugyanis a jóhoz szinte bárki könnyen hozzászokhat, így fennáll a veszélye annak, hogy a gyermek elkényeztetett lesz, és a későbbiek folyamán is azt gondolhatja, hogy bármit megkaphat. Egy idő után a kis dolgokat nem értékeli majd, például születésnapon csakis a nagy ajándékokra lehet kíváncsi. Az életben hatalmas hátránnyal indulnak azok, akik el vannak kényeztetve, hiszen ez személyiségükben, és a kapcsolatokban is tükröződhet. Mindig a szülőkön múlik, hogy gyermekük milyen ember lesz az életben. A születésnapon a gyermekek örülnek, ha kapnak ajándékot.

Egy  óra webshop segítségével kiválaszthatjuk az ideális ajándékot. Egy gyerek óra kifejezheti azt is, hogy az apróbb dolgokat is meg kell becsülni, és az is lényeges szempont, hogy kitől kapja mindezt.  Ezeket a dolgokat mindenképpen mondjuk el gyermekünknek, hiszen fontosak. Az alábbiaknak egy óra jellemzését lehet olvasni. Meg lehet tekinteni a honlapon egy Tavolino gyerek karórát, amely textil szíjjal rendelkezik. Fém óraházzal és analóg kijelzővel is büszkélkedhet. Az óra a bézs színt kapta. A számlapja szintén bézs színt öltött magára, és mögötte egy kvarc óraszerkezetnek köszönhetően működik az óra. Gyerekeknek ideális karóra lehet, amely 3ATM-es vízálló is egyben. A gyerekek szeretik a meséket, így a termékek között szerepel Mickey egeres, Spongya Bobos, és Verdák karóra is. Amennyiben a gyermek szereti az állatokat, akkor szemügyre lehet venni állatos órát is. Még több lehetőség elérhető a weboldalon.

megosztás
hozzászólások
korábbi híreink
Csángó Zsuzsa (1), vallás (1), könyvbemutató (2), Gyertyánági Endre (1), néptánc (4), testkezelés (2), europa-bajnok (5), születés (16), power-bank (1), Rio 2016 (32), pápa (1), Palinkas Robert (80), energia (7), Alsópáhok (51), debrecen uszo eb (16), népszavazás (1), vuz kft (17), táncpanoráma (5), TDM (3), csapadék (1), múzeumok éjszakája (4), Szeiler Stúdió (32), Saul fia (7), gerincvédelem (1), Bródy János (1), fagylalt (5), uzemanyag (24), Életfa iskola (2), ellenőrzés (2), SzezOn bevásárló közösség (1), katasztrofavedelem (44), Eurovíziós Dalfesztivál (1), kormánymegbízott (1), Magyar Telekom (1), Rezi (1), Stohl András (1), táska (1), DK (13), munka törvénykönyve (1), 3D (1), KDNP (1), kresz (2), unicef (1), Playboy (1), Télikert (5), bor (25), Fehér szalag (1), zeneszerző (1), telihold (1), egeszsegugy (266)