Szurkolj, fotózz, nyerj!

2014. június 12.
Közös játékot indít a Monitor Magazin és a keszthelyi Móló Terasz a 2014-es labdarúgó-világbajnokság idejére. Egyedül szurkolsz a TV képernyője előtt, vagy a barátaiddal izgulod végig a meccseket? Netalán egy sörözőben vagy éppen a Balaton-partján szorítasz a kedvenc csapatodért? Akárhol is vagy, készíts fotót a meccsnézésről és küld el nekünk!

Lehet, hogy éppen neked kedvez a szerencse? A mindent eldöntő estén, július13-án a torkod maximum az izgalomtól lesz száraz, hiszen a sörről mi gondoskodunk!

Két díjazottunk és két nyereményünk lesz:
-a legtöbb megosztást elérő fotó,
-a szerkesztőségünk által kiválasztott legbulisabb kép.

Érdemes lesz tehát a szurkoláson kívül a megosztásra is buzdítani a barátaidat, hiszen, ha te vagy a legaktívabb, a Móló Teraszon egy 6 fős asztalnál nézheted a döntőt barátaiddal, családoddal, és annyi sört ihattok a mi számlánkra, amennyi csak belétek fér.

Szerkesztőségünk minden egyes tagja előre megfontolt szándékkal, tudatosan készülve, egymás véleményét kikérve, majd mindezt megvitatva választja majd ki a pályaművek közül azt, amelyik a legbulisabb. Ajándékunk egy rekesz sör a fotósnak!

A szabályok:
- a fotót e-mailben (info@monitormagazin.hu) vagy privát üzenetben küld el Facebook oldalunkra.
- az üzenetben írd meg, hogy ki készítette a képet, melyik mérkőzést néztétek.
- FB oldalunkon egy külön galériába töltjük majd fel a fotókat, nincs korlátozva, hogy mennyi képet küldhettek. Figyelem: a játék első napjától, vagyis a VB kezdetétől már lehet buzdítani a barátokat a megosztásra, nincs türelmi idő! :)
- a fotókat július 9-én éjfélig várjuk!

Elő a kamerát, a telefont, a táblagépet! Szurkolj, fotózz és nyerj!

megosztás
hozzászólások
nap (2), Forstner Anna (1), Visionet (1), Szutrély Péter (7), tappenz (1), gyógyszertár (1), Zalaköveskút (1), Ugrimanók (1), kisterseg (20), drogmentes (1), Miss Balaton (1), alga (1), ötös lottó (101), Pálfi Attila (1), Pápai Gábor (6), sütemény (1), felsőoktatás (9), Suba Alexandra (1), táska (1), Jazz Fiesta (2), KeszthelyFest (15), megemlékezés (10), Cserszegtomaj (124), DRV Zrt. (3), kék zászló (1), Hévíz (1219), test (1), Papp Gabor (227), Burgonyakutatási Központ (2), keszthelyi nyari jatekok (55), gyenesdias (213), sofőrszolgálat (1), Use Unused (1), fájdalommentes (3), zala (1156), transzfer (1), vuz kft (17), vonyarcvashegy (158), Bocuse (3), köztársasági elnök (1), Joós Attila (1), örömszerző pillanatok (17), Palásthy Bese (2), Zala Megyei Közgyűlés (3), Ács István (10), voroskereszt (24), posta (1), Pelso Társaság (6), Rio 2016 (32), Magyarország tortája (1)