Sztárportré - Szabó Leslie

2014. november 04.
Szabó Leslie nem csak mondja, meg is teszi, hogy néha megáll, és... "Nagyon szeretek például úgy utazni, hogy ha egy mód van rá, akkor elkerülni az autópályát, és kis utakon, kis falvakon keresztül, felfedezni, hogy hol vannak a jó, kockás terítős kis vendéglők, ott megállni..."

Megállni - meddig? Munkálkodunk, hogy minden amit teszünk, és mi magunk is többek, és jobbak legyünk... Közben megállni?

"Néhány évvel ezelőtt volt egy olyan nyaram, amikor nem nagyon volt dolgom... Néha dúltam-fúltam, hogy de jó lenne menni, fellépni... De közben a jó barátaimmal voltam a Balatonon, és egyszer csak ez a nélkülözöttség, hogy nem nagyon kellettem ide-oda, de ott meg nem volt különösebben gondom semmire, ez átalakult egy végtelen nyugalomba, és elkezdtem alkotni. Nagyon jót tett, testi-lelki felfrissülés, minden szempontból.

Utána olyan érdekes visszagondolni rá, hogy milyen volt, amikor tele voltunk görccsel, hogy miért is...? Pedig tök egyszerű, csak el kell kezdeni valamit csinálni.

Valójában az egész élet is egy folyamatos megújulás, ebből nem lehet kiszállni, illetve lehet, de nem érdemes - sokkal jobb részt venni benne. Minden területen ez zajlik gyakorlatilag, hogy kicsikét meg kell újulni."

Szabó Leslie koncertjeinek vidám hangulata ezután is megmarad, sőt, ahogy ő mondja, megismerheti a közönség egy másik arcát is. Bor, mámor stb.
 


 

megosztás
hozzászólások
férfi (1), kenyér (7), Festetics kastély (139), egynapos sebészet (1), Joós Adél (1), orosz (1), Sifter Rózsa (1), Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt (18), választás (46), Stohl András (1), felsőoktatás (9), vívás (1), állatok (16), igazgató (1), ünnep (141), Bátortábor (1), Ruzsics Ferenc (434), alpolgármester (2), Villányi Éva (1), Víz, Zene, Virág Fesztivál (1), Donkó Imre (1), óraátállítás (3), macska (1), Szabó Ilona (1), tűzijáték (1), Gelencsér Dental (3), Zsittnyán Tamás (1), Bock Bisztró Balaton (16), Dublecz Karoly (2), jogsebész (9), Bethesda (1), Love your belly (2), csokoládé (2), percdíj (1), jogosítvány (1), europa-bajnok (5), vendégéjszaka (2), ruha (2), KDNP (1), Musica Antiqua (2), Schmied Zoltán (1), parlament (72), Golgota Baptista Gyülekezet (1), kerekpar (27), freestyle foci (1), Balatonátcsúszás (1), vlog (4), Csikós Beatrix (1), kormanyhivatal (93), golf (11)