Sztárfoglalás a Balaton-parton - Júliustól ismét Keszthelyi Nyári Játékok!

2015. május 26.
16 éva annak, hogy a Festetics kastély parkjában Puskás Tamás és Básti Juli meglátta az ideális színházi teret. Mára a Keszthelyi Nyári Játékok a Balaton parti esti szórakozások közül az egyik legnívósabb.Az idei programban az előző évadok legnagyobb sikeres előadásaival - Hét Boszorka koncert, Black Comedy, Illatszertár, Függöny fel! és Pletykafészek -, és parádés szereplőgárdával (Básti Juli, Rudolf Péter, Pokorny Lia, Kern András, Bereczki Zoltán, Simon Kornél, Scherer Péter, Liptai Claudia, Tompos Kátya, Falusi Mariann, Polyák Lilla) várják a nézőket a Festetics kastély parkjába.

Részletes program:

Hét Boszorka – koncert-előadás
A Hét Boszorka mágikus joncert, hét primadonna énekes vallomása a szerelemről, és egyéb démonokról. Az élményt Horgas Eszter kiváló zenészekből álló zenekara és Bozsik Yvette táncosainak közreműködése teszi teljessé.
Boszorkák: Básti Juli, Botos Éva, Falusi Mariann, Horgas Eszter, Polyák Lilla, Tompos Kátya, Ágoston Katalin
Rendező: Puskás Tamás        
Előadás időpontok: Július 23. csütörtök 20.30-tól

Peter Shaffer: Black Comedy
A Black Comedy zseniális trükkje, hogy míg a szereplők a sötétben tapogatóznak, addig a közönség mindvégig fényesen mulat.  Blaskó Péter, Botos Éva, Pokorny Lia, Szilágyi Csenge, Schmied Zoltán, Simon Kornél egy nagyszerű darabban, amely - világos, hogy komédia!
Peter Shaffer, az Amadeus és az Equus szerzője kevéssel a szexuális forradalom előtt írta Black Comedy című bohózatát. Brindsley – fiatal szobrász „az emberélet útjának felén” – áramkimaradás miatt egy sötétlő lakásban reked. Várt és nem várt vendégei a sötétben egyre inkább úgy kezdenek viselkedni, mintha tébolydából szabadultak volna...
Az előadás előtt ráhangoló Beatles koncertet ad a Centrál - BlackBirds zenekar.
Előadás időpontok: Július 25-26. szombat-vasárnap 20.30-tól

Michael Frayn: Függöny fel! – komédia
Egy erősen  leharcolt színházi társulat turnéra indul, de már a főpróbán szétesik körülöttük minden. Szerelmek és intrikák tarkítják az amúgy is kudarcos vállalkozást. Majd megfordul a díszlet, és a kulisszák mögül láthatjuk, amint a stressz úrrá lesz mindenkin. A társulat összeomlik, a néző önfeledten szórakozik.
Szereplők: Pokorny Lia, Bereczki Zoltán/Rada Bálint, Schmied Zoltán, Botos Éva, Cserna Antal, Ágoston Katalin    , Papp János, Vári-Kovács Péter
Rendező: Puskás Tamás
Előadás időpontok: július 30 – augusztus 1. (csütörtök-szombat) 20.30-tól

László Miklós: Illatszertár
Tél a nyárban, hópelyhek és karácsony augusztusban. A világsikerű színdarab Hollywoodból visszatért Magyarországra. A békebeli illatszertár karácsony előtt éppen csúcsra jár, amikor hirtelen mindenkit elsodor az ünnep előtti érzelmi zűrzavar. Asztalos úr szerelmes, bár nem pontosan tudja kibe, Hammerschmidt úr, a főnök belegázol Asztalos lelkébe, intrikák és kellemetlenkedések lengik be az ünnep előestéjét. De aztán jön a karácsony este, és minden jóra fordul.
Főszereplők: Kern András, Pokorny Lia, Bereczki Zoltán, Simon Kornél
Rendező: Puskás Tamás
Előadás időpontok: augusztus 6-9. (csütörtök-vasárnap) 20.30-tól
    
Neil Simon: Pletykafészek
“Minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak?” – szól a mondás, és milyen igaz! New York város alpolgármestere a tizedik házassági évfordulóját ünnepli. Érkeznek a szűk baráti kör tagjai, ám a személyzet eltűnt, a feleségnek nyoma veszett, és vajon hol lehet maga a nagyszerű barát és gondos férj? A szenzációra mindig éhes, de a botránytól irtózó vendégek kénytelenek szembenézni a valósággal...
Szereplők: Rudolf Péter, Básti Juli, Liptai Claudia, Scherer Péter, Simon Kornél, Schmied Zoltán, Nagy-Kálózy Eszter, Bertalan Ágnes, Cserna Antal
Rendező: Puskás Tamás
Előadás időpontok: augusztus 13-16. (csütörtök-vasárnap) 20.30-tól

További információ és jegyvásárlás: www.keszthelyinyar.hu

megosztás
hozzászólások
Életfa iskola (2), Pete Krisztina (1), közétkeztetés (4), rendőr (3), Manninger Jenő (384), cukorbetegség (2), tartozás (1), mobil (2), okmányiroda (1), Aradvári László (1), kenyér (7), Gulyás Orsolya (2), adó (6), VeszprémFest (1), Fehér szalag (1), Pura Vida Port (1), diakhitel (7), hotel mirage (1), kezilabda (64), Ferenc pápa (1), sütemény (1), álláshirdetés (18), Apák napja (1), Astellas-díj (2), Hanse (2), véradás (2), medve (1), ZalaSprings Golf Resort (2), HIV (1), Eurostat (1), férfi (1), Básti Juli (1), szép (9), film (8), Forstner Anna (1), sarmellek (53), építész (3), 3D (1), szalloda (59), Keszthelyi Yacht Kikötő (50), Torsa Dániel (1), Golgota Baptista Gyülekezet (1), népszavazás (1), Tarkarét Biofarm (1), földrengés (2), Kapolcs (1), punkosdi regatta (9), Rézsó Tamás (6), Gyarmati Noémi (1), Krassói Katalin (1)