Süssünk együtt ropogós, kovászolt kiflit - Monitor konyhája

2013. október 04.
Roppanós, igazi gyermekkori kiflit készíthetünk egy kis előretervezéssel.



Hozzávalók, 16 db-hoz:
Kovász:
13 dkg sima liszt
13 dkg langyos víz
1 dkg élesztő

Tészta:
-1 adag kovász (~27 dkg)
- 50 dkg liszt
- 32 dkg langyos víz (amit a kezünk elbír)
- 2 dkg friss élesztő
- 1 teáskanál cukor
- 2 dkg só
- 1 evőkanál olaj

A továbbiak Max oldalán olvashatók!


 

megosztás
hozzászólások
pálinka (2), egynapos sebészet (1), állatkert (1), táplálkozás (1), keszthelyi-hegység (1), természetgyógyászat (2), balatoni strandbelépő (1), tranzakciós díj (1), Nagymező Gyenesdiás (1), zala (1156), parkolás (8), Sárdi Katalin (1), rezidance (5), KeszthelyFest (15), Hotel Zenit (3), online (1), Halott pénz (1), Selmeczy Zsuzsanna (5), Kovács Beatrix (1), Balaton Szinház (959), női gombolkodó (5), Jemen (1), Bedő Beáta (10), örömszerző pillanatok (17), alakformálás (6), művészet (1), sajtóközlemény (5), OKJ (1), Pálfi Attila (1), szakács (1), karácsonyi képeslap (1), Télikert (5), hó (4), pszichoterápia (1), daganat (6), Gulyás Orsolya (2), Rézsó Tamás (6), GESZ (11), Varga Endre (4), múzeumok éjszakája (4), tiltakozás (1), szalon (1), paleo (13), kutya (23), gépjármű (1), Puskás Tamás (3), zene (23), kávé (2), Balatoni Szövetség (3), 1956 (1)