Spa Hévíz: teljes körű gondoskodás

2012. július 13.
A tófürdő a középkorú vendégeknek is vonzó, mert széles körű rekreációs és wellness-szolgáltatásokat nyújt. A Festetics Fürdőház újdonságairól, valamint a prevenciós csomagokról kérdeztük Hatos Endre fürdővezetőt.

– Az OEP-s, klasszikus gyógyászat a téli fürdő terápiás helyszínein valósul meg, a tófürdő vendégköre azonban eltér a klasszikus kúrára érkezőéktől. Egyre többen felismerik, hogy milyen fontos az egészségük. A gyógyvíz speciális összetételének és a tó medrét borító tőzegrétegnek köszönhetően a hévízi gyógytó hatása széles körű felhasználást tesz lehetővé a megelőzés és a gyógyítás terén egyaránt. A középkorúak részére dolgoztuk ki a prevenciós csomagokat, amelyek gyógyászati elemekből állnak, azonban a megelőzésre koncentrálnak – fejtette ki a részleteket Hatos Endre. – A Hévízre rövidebb időre látogató és a balatoni vendégkör részére különböző wellnesscsomagokat is kínálunk, amelyek ajándékba is adhatók. A három- és ötnapos csomagok mindegyikéhez kapcsolódik tófürdőbelépő, igény szerint természetesen lehetőség van az egészségi állapot felmérésére, szükség esetén kezelések is vásárolhatók.
– A háromnapos csomag a legkeresettebb, ebben három egész napos belépőt adunk a tófürdőbe, a wellness- és szaunavilág-részleg korlátlan használatával, valamint wellness-iszapkezelést, aromamasszázst és rózsaolajos nyak-vállöv masszázst kínálunk a vendégeknek. Az ötnapos csomaghoz ötnapos tófürdőbelépő és az előbb felsorolt wellness-szolgáltatásokon túl kozmetikai kezelés és további regeneráló masszázs is tartozik – folytatta a fürdővezető.
– A prevenciós csomagok egy-, két- és háromhetes változatban is választhatók – tette hozzá. – Úgy vélem, hosszú távon is működőképes az új szolgáltatás, mert a vendégek érdeklődést mutatnak az új kínálat iránt. A kihelyezett tájékoztató anyagokkal kapcsolatban szóbeli információt is igényelnek a vendégek, azt tapasztaljuk, hogy a kínálatot jónak tartják, ismeretségi körükben is szívesen ajánlják. Nem folytatunk erőszakos kampányokat, diszkréten felhívjuk a vendégek figyelmét a Festetics Fürdőház széles körű szolgáltatásrendszerére, amely az év minden napján a vendégek rendelkezésére áll – emelte ki Hatos Endre.

A legkisebbek örömére

A Hévízi tófürdő a gyerekek részére 129 négyzetméteres vízfelületű szabadtéri gyermekmedencét üzemeltet a május közepétől szeptember közepéig terjedő időszakban. A temperált gyermekmedencében hűvösebb napokon is 30 °C-os a víz. Az élményt két gombazuhatag, minicsúszda és buzgár fokozza. A közelben található játszótér árnyékolása várhatóan augusztus elejéig befejeződik.

megosztás
hozzászólások
belfold (1440), diploma (4), egyház (2), munka törvénykönyve (1), Horvath Terez jegyzo (29), Víz, Zene, Virág Fesztivál (1), múzeumok éjszakája (4), Gulyás Orsolya (2), Apák napja (1), keresztény (2), Krassói Katalin (1), Kehidakustány (1), 3D (1), Palásthy Bese (1), Naszádos Antal (1), csapadék (1), Zalacsány (4), Puskás Tamás (3), Zalaköveskút (1), állatorvos (1), Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt (18), Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (1), szilveszter (6), Cserszegtomajfutás (5), Együtt (1), Béres Attila (2), Biró Lajos (1), kornyezettudatos (4), állatkínzás (2), Zala Megyei Közgyűlés (3), család (1), hullámmasszázs (1), tour de france (1), Pál Attila (1), matolcsy gyorgy (1), Bogi (13), KDNP (1), Brüsszel (1), Semmelweis (2), felsőoktatás (9), voroskereszt (24), Selmeczy Zsuzsanna (5), vendégéjszaka (2), Balatoni Kör (2), Keszthelyi Városvédő Egyesület (6), Keszthelyi Környezetvédő Egyesület (2), holokauszt (1), gyermek (12), kulturalis (4), Rézsó Tamás (6)