Sikerek, kimagasló versenyeredmények a Keszthelyi Közgazdasági Szakközépiskolában

2015. május 05.
Az idei tanévben sikert sikerre halmoz a Keszthelyi Közgazdasági Szakközépiskola. Számos tanulmányi és sporteredményt értek el az iskola diákjai, az intézményben folyó összetett és magas szinten koordinált szakmai munkának köszönhetően.

A diákok jeleskedtek mind a közismereti, a szakmai, mind a művészeti- és sportversenyeken.
Az iskola profiljába leginkább illeszkedően, a tehetséges tanulók főként közgazdasági, logisztikai, marketing megmérettetéseken vettek részt. A Corvinus Egyetem által lebonyolított 5 fordulós országos közgazdasági versenyen az iskola csapata a 2. helyet szerezte meg. Ugyancsak Közgázos csapat lett a győztese a „Van 5 perced! A rák ellen!” országos videó pályázatnak is. Második helyezést ért el Szakma Kiváló Tanulója Verseny megyei fordulóján az egyik tanítvány. A kiírt szakmai versenyeken számos helyezéssel, megyei dobogós pozíciókkal lett a keszthelyi Közgáz gazdagabb. A felvállalt tehetséggondozás keretében színvonalas házi versenyre is sor került.

A közismereti tárgyak terén is jelentős sikerek születtek: a zala megyei szakközépiskolák között a legjobbak német nyelvből, biológiából, de a helyesírási és az irodalmi eredményeinkre is büszkék lehetnek. A dobogó legfelső fokára állhattak tanulók honismereti, és városismereti versenyeken is.

A sporttevékenység kapcsán méltán említést érdemelnek diákolimpiai eredményeik:  a Mezei futás Diákolimpiai országos döntő első helyezése és az Atlétikai Fedettpályás Országos Bajnokságon egy első és egy második helyezése. A szabadidős elfoglaltságok terén pedig az Ifjúsági Klub sokrétű, tartalmas tevékenységét kell megemlíteni.

megosztás
hozzászólások
kitüntetés (6), étel (3), Spa Hévíz (3), Szőcs Tamás (1), Rigo Csaba (36), Bartha Gábor (34), dohany (15), Asperger-szindróma (1), Fejér György Városi Könyvtár (52), vállalkozó (4), Básti Juli (1), Tóth Csaba (3), GESZ (11), Balsai Móni (1), vitorlásverseny (30), Füzes Eszter (1), Nagymező Gyenesdiás (1), Ruzsics Ferenc (434), bank (7), Partics Roland Hunor (1), Tata (1), telihold (1), Csángó Zsuzsa (1), VOLT fesztival (7), korcsolya (4), kultura (22), KDNP (1), okmányiroda (1), farsang (2), ünnep (141), ajándék (8), Palásthy Bese (1), politika (37), kollégium (1), Cserszegtomajfutás (5), kereszt (1), EU (14), Barista bajnokság (2), katasztrofavedelem (44), egyetem (188), lakás (3), Taliándörögd (1), Varga Terézia (1), konyvtar (103), utca embere (8), VÉDA (1), állatorvos (1), KeszthelyFest (15), Kapolcs (1), Szennyai Anita (2)