Sikerek, kimagasló versenyeredmények a Keszthelyi Közgazdasági Szakközépiskolában

2015. május 05.
Az idei tanévben sikert sikerre halmoz a Keszthelyi Közgazdasági Szakközépiskola. Számos tanulmányi és sporteredményt értek el az iskola diákjai, az intézményben folyó összetett és magas szinten koordinált szakmai munkának köszönhetően.

A diákok jeleskedtek mind a közismereti, a szakmai, mind a művészeti- és sportversenyeken.
Az iskola profiljába leginkább illeszkedően, a tehetséges tanulók főként közgazdasági, logisztikai, marketing megmérettetéseken vettek részt. A Corvinus Egyetem által lebonyolított 5 fordulós országos közgazdasági versenyen az iskola csapata a 2. helyet szerezte meg. Ugyancsak Közgázos csapat lett a győztese a „Van 5 perced! A rák ellen!” országos videó pályázatnak is. Második helyezést ért el Szakma Kiváló Tanulója Verseny megyei fordulóján az egyik tanítvány. A kiírt szakmai versenyeken számos helyezéssel, megyei dobogós pozíciókkal lett a keszthelyi Közgáz gazdagabb. A felvállalt tehetséggondozás keretében színvonalas házi versenyre is sor került.

A közismereti tárgyak terén is jelentős sikerek születtek: a zala megyei szakközépiskolák között a legjobbak német nyelvből, biológiából, de a helyesírási és az irodalmi eredményeinkre is büszkék lehetnek. A dobogó legfelső fokára állhattak tanulók honismereti, és városismereti versenyeken is.

A sporttevékenység kapcsán méltán említést érdemelnek diákolimpiai eredményeik:  a Mezei futás Diákolimpiai országos döntő első helyezése és az Atlétikai Fedettpályás Országos Bajnokságon egy első és egy második helyezése. A szabadidős elfoglaltságok terén pedig az Ifjúsági Klub sokrétű, tartalmas tevékenységét kell megemlíteni.

megosztás
hozzászólások
Nyári Viola (1), véradás (2), Bálint NatáLia (2), Németh József (1), Keszthelyen élni (6), zeneszerző (1), parkolás (8), Cserszegi fűszeres (1), GESZ (11), mellrák (1), Balatoni Szövetség (3), Bogi (13), CT (3), Krepsz Zoltán (38), onkormanyzat (481), facebook (15), Berecz András (1), Kovács Viktória (4), Owaimer Zoheir (1), családbarát (1), film (8), Tóth Xénia (6), paralimpia (4), dohany (15), Hévíz (1219), Barista bajnokság (2), Filharmónia (1), Balatoni Kör (2), e-kereskedelem (1), Lel Ki Főzde (1), diák (4), Joós Attila (1), néptánc (4), kormany (11), Németh Veronika (1), táncpanoráma (5), garázsvásár (1), kutyás strand (5), koraszülött (1), ÉrtékTrend extra (7), hévízi kifolyó (3), mozi (13), Zala Megyei Közgyűlés (3), Oroszlán Zsolt (2), óvoda (7), Zalai Borcégér (5), diákolimpia (1), vlog (4), Babos Lajos (1), Rio 2016 (32)