Sajtóközlemény az MSZP gyűlöletkampányáról (+videó)

2013. január 25.
Az MSZP gyűlöletkampányt indított: Ron Werber, a gyűlöletkampány szakértője irányítja az MSZP kampányát. A gyűlöletkampány lényege, hogy embereket kell támadni, lejáratással kísérletezni, a hazugságot sokszor kell elmondani, törekedve arra, hogy a végén mindezt elhigyjék.

Hazugság, hogy a Fidesz tandíjat vezetne be. Éppen az MSZP programban szerepel a tandíj, a Fidesz csak olyan irányba szeretné ösztönözni a fiatalokat, hogy használható, a piacon is keresett szakmát tanuljanak.
 
Az MSZP jobban tenné, ha a gazdaságról nem beszélne, mivel az MSZP gazdaságpolitikájának következménye: eladósodott ország, eladósodott családok, eladósodott önkormányzatok.
 
A Fidesz 2013-ban hozott intézkedése - amely a rezsicsökkentést tartalmazza - példátlan és egyedülálló intézkedés, mely a családokon és a nehéz helyzetben lévő embereken segít leginkább. Az MSZP-nek ez sem tetszik, ezért indította a gyűlöletkampányt, melyet elutasítunk, nem kérünk belőle, és felháborítónak tartjuk, hogy az emberek megosztására törekednek.
 
Keszthely, 2013. január 25.
 
Manninger Jenő
országgyűlési képviselő,
Zala 2. vk. elnöke


 

megosztás
hozzászólások
korábbi híreink
Bringatanya (1), kereszt (1), hegyalja fesztival (3), apartman (3), pedagógus (6), Ruzsics Ferenc (428), Cséby Géza (5), hotel mirage (1), fájdalommentes (3), Havasi Bálint (12), jatek (2), születés (16), Playboy (1), festetics (22), Musica Antiqua (2), matolcsy gyorgy (1), karácsonyi képeslap (1), Év fája (1), Serenity Hill (1), La Montanara (1), horgász (4), arckezelés (1), transzfer (1), Astellas-díj (2), alkalmassági (1), KRAFT (5), Dumaszínház (2), kitüntetés (6), punkosdi regatta (9), Bóka Péter (1), kereskedelem (1), étel (3), Player's Restaurant & Bar (2), Joós Adél (1), Sárdi Katalin (1), autóbusz (1), tavaszi szél vizet áraszt (1), Keszthelyi Kiscápák (6), retro (1), Gelencsér Kálmán (2), Tour de Hongrie (2), téligumi (1), Pálfi László (1), Carbona (9), Szent István ünnepe (3), utazas (15), Jemen (1), migráns (3), efott (6), Owaimer Aisha (1)