Ropogós olasz pizza élesztő nélküli tésztából a Monitor konyhájában

2013. október 18.
Könnyen elkészíthető tészta, ha betartjuk a receptben szereplő, pihentetési időket, igazi ropogós tésztát kapunk.

Hozzávalók, 4 db ~20 cm-s tésztához:
500 g liszt
250 ml víz
1 evőkanál joghurt (15 g)
10 g só
30 ml Olíva olaj

Feltét:
5-6 evőkanál sűrített paradicsom vagy pizza szósz
15-20 dkg pizza sonka
15-20 dkg reszelt, félkemény sajt (trappista, gouda, edami)

Az elkészítéséről itt olvashatsz!



 

megosztás
hozzászólások
menekült (1), Lel Ki Főzde (1), hitel (5), úszás (22), Miss Balaton (1), Czigány Sándor (2), Filharmónia (1), jog (3), Bóka György (2), Joós Adél (1), díj (4), MSZP (17), korhaz (99), Zalacsány (4), közétkeztetés (4), paleo-ketogén (4), pálinka (2), munkanelkuli (2), Pálfi László (1), Horváth Szabina (1), zápor (1), balatoni strandbelépő (1), erettsegi (72), relaxáció (1), vasút (10), Orbán Viktor (3), KRAFT (5), hűtőgépcsere-program (1), vonat (7), Hévízi-tó (1), sztár (2), nyár (1), Love your belly (2), kékszalag (12), Golfclub Imperial Balaton (2), Zala Megyei Főügyészség (4), támogatás (5), dohany (15), Pappné Beke Judit (1), film (8), debrecen uszo eb (16), katona (1), matolcsy gyorgy (1), festetics (22), Ács István (10), hazassag (6), országgyűlési képviselőjelölt (11), oktatas (347), Papp Gabor (227), keszthely foter (201)