Reptér és rendezvények – igazgatói reggeli a gyógyfürdőn

2011. szeptember 11.
Az elmúlt hónap eseményeinek áttekintése, a repülőtér sorsának kérdése, a városi rendezvények értékelése volt a fő témája annak az igazgatói-vezetői reggelinek, melyen a város önkormányzata, a gyógyfürdő vezetése, valamint a Danubius Hotel, a Hunguest Hotel, az Európa Hotel, a Hotel Carbona és a Kolping üdülő képviselői vettek részt , a helyszínt ezúttal a gyógyfürdő biztosította.

A találkozón részt vett Manninger Jenő országgyűlési képviselő, a megyegyűlés elnöke, valamint Fekete György, a Danubius közelmúltban nyugdíjba vonult vezetője is, Hévíz város önkormányzatát Papp Gábor polgármester és Kepli József János alpolgármester képviselte.
A találkozó fajsúlyos kérdése volt a sármelléki repülőtér jövőjének rendezése. Manninger Jenő ezzel kapcsolatosan jelezte: országgyűlési képviselőként támogatja a hévízi önkormányzatának és a térségnek a repülőtér megtartására, hosszú távú működtetésének megoldására irányuló törekvéseit.
A szállodavezetők részéről a továbbiakban dicséret és köszönet hangzott el a város vezetése és az intézmények felé az elmúlt hónapok pozitív történéseivel kapcsolatban. A szállodaigazgatók meglátása szerint a városi programok komoly marketing és gazdasági eredményt hoztak a kis- és nagyvállalkozások számára egyaránt. Mint mondták: az irányt jónak és folytatásra érdemesnek tartják.

megosztás
hozzászólások
szerencsejatek (630), Főügyészség (7), Gyertyánági Endre (1), Palásthy Bese (1), Komoróczi Lajos (3), Rtime (5), újszülött (1), Kányavári-sziget (1), Fodor Edith (3), Krepsz-Kapai Bernadett (1), Balatoni Szövetség (3), kovács (1), erdekes (538), költségvetés (1), gépjármű (1), OKJ (1), időkép.hu (2), Bock Bisztró Balaton (16), kresz (2), nyugdíjas (2), Horváth Szabina (1), Zsittnyán Tamás (1), vívás (1), Bálint NatáLia (2), Vatikán (1), repuloter (64), Ifi Ferenc (1), divat (4), Bátortábor (1), Bogi (13), Nagy Angelika (1), arckezelés (1), Berecz András (1), korhaz (99), Télikert (5), karácsonyi képeslap (1), Cseh László (1), baleset (169), táplálkozás (1), Novinszky Petra (1), keszthely foter (201), természet (2), véradás (2), Keszthelyi Egyesített Szociális Intézmény (2), menzareform (4), vízkereszt (1), Biró Róbert (15), mav (25), Keszthelyi Városvédő Egyesület (6), tűzoltó (32)